Nu ti-ai ales inca locul unde vei petrece trecerea dintre ani? Hotelul Howard Johnson Grand Plaza gazduieste anul acesta cele mai extravagante petreceri de Revelion din Bucuresti: New Years Eve Extravaganzas.

Cu un concept mixt, pe placul tuturor petrecaretilor si cu rauri de sampanie Gosset, petrecerile de anul nou de la Howard Johnson vor fi presarate cu muzica live si disco pentru toate gusturile si varstele si cu preparate extravagante.

Fie ca alegeti ambientul disco cu jocuri de lumini si muzica ‘oldies but goldies’ de la White Party, fie ca preferati atmosfera dansanta de la Purple Party pe ritmuri de clubbing sau muzica live, New Year’s Eve Extravaganza va fi o petrecere unica, intr-un decor luxuriant si cu o multitudine de suprize.

Meniul de Revelion va fi o experienta culinara desavarsita, iar open-bar-ul va asteapta cu cele mai fine bauturi. Va veti delecta cu selectii de caviar Blini DUO, somon in sos teriyaki, pulpa de vitel cu cartofi Agatha. Va veti indulci cu adevarate explozii ale gusturilor, truffle ciocolata cu jeleu de zmeura sau mousse de mango si fructul pasiunii iar la miezul noptii va invitam sa ciocniti un pahar de sampanie Gosset.

Pentru rezervari, va stam la dispozitie la adresa de mail revelion@hojoplaza.ro sau la numarul de telefon: 0741.134.462.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.