Este o cladire ciudata in South Mumbai, India, care pare a fi inca in constructie, doar ca este de fapt deja finalizata si mobilitata – si inca intr-un stil foarte luxos. Numita Antilia, dupa insula mitologica din Atlantic, cladirea este faimoasa nu doar pentru structura ciudata si acoperisul foarte ridicat, ci si datorita pretului – a doua cea mai scumpa locuinta din lume, evaluata la 1 miliard de dolari.

Daca nu ar fi existat Buckingham Palace, evaluat la 1,55 miliarde de dolari, ar fi fost cea mai scumpa locuinta din lume; de fapt Forbes.com a numit-o singura casa construita special pentru locuit, exceptand palate, care depaseste valoarea de 1 miliard de dolari.

Infograficul realizat de CompareCamp.com compara valoarea caselor cu rezidenta familiei regale din Marea Britanie. In mod interesant, Buckingham Palace nu este cel mai opulent sau strident ornat palat; cele din Arabia Saudita, ale seicilor, sunt cunoscute pentru stilul exorbitant, insa valoarea unei proprietati este data nu doar de casa in sine, ci si de cine locuieste in ea. Regina Angliei confera in mod clar o valoare foarte ridicata structurii.

Mai mult, valoarea unei structuri este data si de pozitionarea ei. Nu este de mirare ca locuinte din Londra intra de trei ori in top, “loc de joaca” al miliardarilor. Aspen, BeverlyHills si Palm Beach sunt de asemenea incluse.

Cum ti se pare topul de mai jos? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri