Valentine's Day nu este decat o ocazie pe care sa o transformi intr-un moment memorabil pentru partener sau partenera. Oricat am vrea sa credem ca putem face asta si fara o sarbatoare, nu ne iese in cele mai multe cazuri. Asa ca o zi insemnata in calendar e un nou impuls pentru a-l face pe cel drag sa zambeasca. Asa ca iti oferim cateva idei de cadouri cu care sa creezi amintiri alaturi de el sau ea.

Cadouri de Valentine's Day pentru ea

Sursa foto: Cadou pentru ea/Shutterstock.com

Invitatie la teatru sau la concert

Un Valentine's Day spectaculos necesita o invitatie la un concert sau la o piesa de teatru. Poate ca nu ti-ar spune concret, dar o experienta primita, pe langa un cadou, o impresioneaza si mai mult.

O vacanta pentru amintirile voastre

Cum spuneam, sa daruiesti experiente este intotdeauna memorabil, mai ales cand contribuiti amandoi la amintirile voastre. Daca nu vrei sa alegi clasicul Paris, o poti impresiona cu Praga, Barcelona, Lisabona, Roma sau poate chiar Casablanca (Maroc). Pentru un city break trebuie sa pregatesti cel putin 300 de euro/persoana.

Sursa foto: Indragostiti in Paris/Shutterstock.com

Admirand luna, la o cina romantica

O cina romantica de Valentine's Day este un cadou clasic, dar in fond orice femeie se asteapta sa fie invitata sa ciocniti impreuna un pahar cu vin rosu. Mai ales cand impartiti momentul sub lumina lunii si sub acorduri de jazz. Cu 175 lei/2 persoane veti savura cate un antreu, un fel principal, un desert si o sticla de vin rosu.

Un inel pentru un viitor impreuna

Probabil s-ar intampla oricum, mai devreme sau mai tarziu, dar multi barbati vad in Valentine's Day este o ocazie buna pentru a o cere in casatorie. Asa ca o cina romantica cere de la sine, daca este cazul, un inel de logodna si intrebarea potrivita. Preturile inelelor de logodna pornesc de la 300 de lei si ajung la cateva mii de lei. Dar am putea spune ca dragostea este fara numar. Daca totusi nu este cazul pentru asemenea moment, ii poti darui o bijuterie, cercei, bratara sau colier sau, de ce nu, un set cu toate trei.

Haine, haine, haine

O femeie nu se va supara niciodata sa primeasca haine. Fii sigur ca si atunci cand are dressingul plin nu ii i-ar fi de ajuns inca cateva piese, mai ales cand sunt primite de la o persoana draga. Asa ca ai libertatea sa alegi orice, bluze, rochii, jachete, esarfe sau chiar si pantofi si genti.

Pentru un Valentine's Day memorabil, poti combina mai multe cadouri din ideile de mai sus. Si nu uita sa asortezi si un buchet de flori alaturi de orice cadou i-ai oferi.

Cadouri de Valentine's Day pentru el

Sursa foto: Cuplu/Shutterstock.com

Practici din fire, barbatii s-ar bucura sa primeasca orice gadget. Daca stii ca ii plac vacantele si calatoriti des impreuna, i-ai putea oferi o camera video sport GoPro pentru a filma locurile interesante in care mergeti. Unei astfel de camere i s-ar potrivi o drona. Este un fan inrait al jocurilor? Suprinde-l cu o consola de jocuri pentru smartphone sau tableta.

Daca este totusi un partener mai sobru si mai pretentios, l-ai putea surprinde mai degraba cu un ceas de mana, un accesoriu tipic barbatesc care il va scoate in evidenta. La acest cadou, poti adauga o sticla de vin rosu sau chiar una de whiskey. Ca sa se simta flatat!

Iar pentru o noapte (sau dimineata) de Valentine's Day memorabila, alege un cadou pentru amandoi: cumpara-ti lenjerie intima rosie cu care sa-l ispitesti. Mai ales daca ii soptesti la ureche ca este pentru experiente impreuna.

Pregatiti pentru amintiri in doi?

Sursa foto: Cuplu indragostiti/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri