Hanner a apelat pentru standul The Park la Mihnea Ghildus, designer si fondator Dizainar si Marilena Popa, arhitect de interior, care au creat un concept special.„Apartamentele din ansamblul The Park, dezvoltate pe un teren viran din apropierea Parcului Tineretului, se doresc a fi o extensie a parcului. Acesta este motivul pentru care am optat pentru un mix intre elemente de exterior, care amintesc de parc si elemente de interior, care transmit ideea ca pot fi construite lucruri de calitate si in Romania”, explica Mihnea Ghildus. „Standul poate fi interpretat ca o fereastra catre parc, asa cum sunt, de fapt, aceste apartamente. Apreciem interesul unui dezvoltator din Romania pentru promovarea designului romanesc si indrazneala de a se prezenta intr-un mod diferit la un targ imobiliar”, adauga designerul roman.

Stand the parkPrintre piesele expuse in cadrul standului The Park de la Project Expo se numara scaunul Lana, rezultat al colaborarii mai multor autori romani. Designul acestui scaun a fost realizat in colaborare cu Mihnea Ghildus si Alexandru Ionita, in timp ce designerul vestimentar Lana a creat modelul textil. Compania Photoliu, un proiect marca Irina Pogonaru, a fost editorul de design si producatorul scaunului. Alte produse expuse in cadrul standului The Park sunt: masa Twig, creata de 201 Design Studio, un produs inspirat de scaunul taranesc cu trei picioare; Fence bench, mobilier de gradina ce poarta semnatura Oana Coarfa, arhitect si designer din noua generatie, cu multe premii la activ si masa de cafea S3 proiectata de Alexandru Ionita si Octavian Badescu.

Primul bloc din The Park, vandut 70%

Grupul Hanner a construit deja un bloc cu 69 de apartamente, vandut in proportie de 70% din proiectul The Park. In a doua parte a anului trecut a demarat constructia celei de a doua cladiri, care va cuprinde 130 de apartamente de doua, trei si patru camere. Al doilea bloc va fi finalizat in a doua parte a anului 2015.

The park targul project expoHanner Group este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Lituania. Compania are un portofoliu care cuprinde active si dezvoltari in valoare de aproximativ un miliard de euro. Proiectele cele mai reprezentative sunt localizate in Lituania, Letonia, Rusia, Ucraina si Romania. Urmatoarele piete vizate sunt cele din Germania si Marea Britanie. Principalul segment pe care activeaza compania este cel al dezvoltarilor rezidentiale, unde au fost directionate mai mult de jumatate din investitiile totale. Au rezultat peste 400.000 de mp construiti cuprinzand peste 4.000 de apartmente.

Cum s-a transformat un...
Citeste si: Interviu - brainstorming: o discutie creativa cu fondatorul Dizainar

Targul Project Expo, primul targ imobiliar din 2015 are loc in perioada 20-23 martie, la Sala Palatului, intre orele 10:00-18:00.