Serialul TV va fi dezvoltat de The Weinstein Company, Prototype Entertainment si 3 Ball Entertainment, iar cantaretul va lucra alaturi de Bob Weinstein, care este, de asemenea, producator executiv, scrie Mediafax.

Intr-o declaratie de presa, Jon Bon Jovi a spus: "Am fost atras in acest proiect deoarece este o celebrare a barbatilor si femeilor care muncesc in aceasta tara. Ei sunt adevarate vedete rock". Weinstein a adaugat: "Seria TV le va oferi fanilor sansa de a-si vedea vedetele preferate asa cum nu si le-au imaginat vreodata. De abia asteptam sa vedem ce alte talente se vor alatura proiectului".

Trupa Bon Jovi a cantat la Bucuresti in vara anului 2011. De-a lungul anilor, formatia a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) si "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "What About Now", lansat in Statele Unite in martie 2013.

Citeste si:

Trupa este formata in prezent din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Sursa foto: yakub88 / Shutterstock.com

Sursa foto: Jon Bon Jovi in concert/Shutterstock.com