Rockerul Jon Bon Jovi va produce reality show-ul "If I Wasn't A Rock Star", un serial TV ce va urmari mai multi muzicieni celebri care se intorc in orasele lor natale pentru a vedea cum ar fi vietile lor daca nu ar lucra in industria muzicala, informeaza contactmusic.com.

Serialul TV va fi dezvoltat de The Weinstein Company, Prototype Entertainment si 3 Ball Entertainment, iar cantaretul va lucra alaturi de Bob Weinstein, care este, de asemenea, producator executiv, scrie Mediafax.

Intr-o declaratie de presa, Jon Bon Jovi a spus: "Am fost atras in acest proiect deoarece este o celebrare a barbatilor si femeilor care muncesc in aceasta tara. Ei sunt adevarate vedete rock". Weinstein a adaugat: "Seria TV le va oferi fanilor sansa de a-si vedea vedetele preferate asa cum nu si le-au imaginat vreodata. De abia asteptam sa vedem ce alte talente se vor alatura proiectului".

Trupa Bon Jovi a cantat la Bucuresti in vara anului 2011. De-a lungul anilor, formatia a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) si "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "What About Now", lansat in Statele Unite in martie 2013.

Trupa este formata in prezent din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Sursa foto: yakub88 / Shutterstock.com

Sursa foto: Jon Bon Jovi in concert/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri