Acestea includ accesul la toate facilitatile complexului, fiind tarifate preferential pentru adolescenti, copii si cel de-al doilea membru al familiei.

Stejarii Country Club pune la dispozitia pasionatilor de inot un bazin olimpic exterior, cu sistem de incalzire, astfel incat clientii se pot bucura de practicarea inotului chiar si in conditii meteo cu temperaturi scazute. In jurul piscinei, se gasesc pavilioane private elegante, ce confera un cadru intim si confortabil, unde se pot rezerva tratamente oferite de Shiseido Spa. In imediata apropiere a piscinei, terasa Al Fresco asigura o gama variata de specialitati culinare.

Stejarii Country Club asteapta venituri de 3 milioane de euro dupa primul an de activitate, in urma unei investitii initiale de 18 milioane de euro, dintre care 8 mil. euro au fost fonduri europene.

Citeste si:

Printre atractiile preferate de clienti pe perioada verii se regasesc si acoperisul clubului, terenurile de padel si Golf Driving Range-ul, oferta estivala incluzand tarife preferetiale pentru aceasta facilitate.

Acoperisul cladirii are gazon natural, unde se pot practica diverse activitati sportive in aer liber, in mijlocul padurii Baneasa: sesiuni de pilates, yoga, stretching, dar si clase private de fitness sau clase speciale de aerobic.

Pe langa cele enumerate mai sus, complexul ofera si alte facilitati: patru terenuri de tenis cu zgura Conipur Pro Clay - doua in aer liber si alte doua acoperite, doua terenuri de squash, sala de fitness cu peste 100 de echipamente sportive cu cea mai moderna tehnologie, studio de cycling, piscina semi-olimpica in interior, pista de alergare, perete de escaladare, doua terenuri de padel si Golf Driving Range. La acestea se adauga o gama diversificata de activitati artistice si arte martiale pentru copii si adulti: Aikido si Kyokushin Karate, Atelierul de Voce si Muzica - o initiativa a Loredanei Groza si a Luciei Ciobotaru, balet, street dance, dans latino, mix dance hobby si stiletto dance.