Cum arata cele mai bune fotografii de la cea de-a doua editie a concursului Ochiul Magic

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Monumentelor si Patrimoniului Turistic, a ales peste 400 de castigatori in urma concursului de fotografie Ochiul Magic, ale caror lucrari vor fi incluse in editia de anul acesta a albumului oficial al Municipiului Bucuresti.

La editia din acest an a concursului de fotografie au participat 1.643 de persoane cu peste 3.000 de fotografii. O comisie alcatuita din 25 de personalitati culturale, prezidata de Academicianul Razvan Theodorescu, a ales 400 de lucrari castigatoare, primele patru fiind recompensate cu cele mai mari premii, iar restul cu diplome de participare insotite de un premiu de 100 de lei fiecare.

Castigatorii premiilor:

Locul I – Marele Premiu Ochiul Magic si 2500 lei – Dan Mihai Balanescu

Dan Mihai Balanescu - Ochiul Magic
Locul al II-lea - Diploma de Excelenta si 1500 lei - Eugen Horoiu

Eugen Horoiu - Ochiul Magic
Locul al III-lea – Diploma de Merit si 1.000 de lei – Bogdan Merlusca

Citeste si:
Concursul Ochiul Magic: fotografiaza o alta fata a Bucurestiului
Ochiul Magic: un concurs de...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Bogdan Merlusca - Ochiul Magic

Epson, partener al competitiei de fotografie din acest an, a premiat castigatorul locului al patrulea, Stefan Staicu, cu un multifunctional L850, echipament proiectat pentru imprimarea de fotografii. Epson L850 poate fi operat independent, fara sa fie conectat la un computer, fiind astfel potrivit pentru a fi folosit de fotografii de evenimente sau de pasionatii care isi tiparesc fotografiile acasa. Epson L850 scaneaza direct pe carduri de memorie si poate printa direct de pe acestea si de pe camere cu PictBridge. Este echipat cu un ecran LCD de 6,9 cm cu butoane tactile, prin intermediul caruia sunt controlate toate functiile de scanare, copiere si imprimare.

Stefan Staicu - Ochiul Magic

Epson L850 utilizeaza sistemul inovator Epson cu recipiente de cerneala de capacitate foarte mare (ITS) si beneficiaza de garantie de 12 luni sau 3.000 de pagini. Fiind creat pentru situatii in care este necesara productia de volume mari de fotografii si documente cu cele mai mici costuri posibile, L850 utilizeaza recipiente de cerneala de mare capacitate, de 70 ml, si imprima cu sase culori. Acest lucru le permite fotografilor sa tipareasca pana la 1.800 de fotografii la dimensiunile de 15x10 cm cu un set de cerneala. Tehnologia de completare rapida cu cerneala simplifica reumplerea. Multifunctionalul L850 poate,de asemenea, sa imprime pe CD-uri/DVD-uri printabile.

Citeste si:
BIANO lansează opțiunea de căutare online folosind fotografiile
Căutare online folosind...

Sursa foto: mrfiza/hutterstock.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri