Alexandru Geamanu (stanga) si Laurentiu Banescu (dreapta) au inceput afacerea Zaganu in 2013, cand au lansat pe piata primele sortimente de bere artizanala. Intre timp, berea neconventionala a ajuns in zeci de locatii si chiar in supermarket-uri. Descoperiti intreaga poveste in emisiunea WALL-STREET 360 de astazi.

Cei doi tineri antreprenori au pariat in 2013 pe microberaria Zaganu, din satul Maneciu-Ungureni, desi au lucrat ani buni in domenii foarte diferite. Alexandru Geamanu a lucrat peste 15 ani publicitate, iar Laurentiu Banescu a activat in industria bauturilor si bunurilor de larg consum timp de peste un deceniu. Ideea unei afaceri proprii a aparut in 2012, desi cei doi se cunosc din 1997, fiind buni prieteni.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WS 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Saptamana aceasta este dedicata Raftului cu Afaceri, un proiect special marca wall-street.ro dedicat ideilor de afaceri si curajosilor care isi doresc sa creeze un business, dar nu stiu de unde sa inceapa.

In Raftul cu Afaceri gasiti zeci de idei de afaceri profitabile, explicate pe scurt, atat in ceea ce priveste costurile de care trebuie sa tii cont cand incepi respectiva afacere, cat si in ceea ce priveste provocarile si dificultatile din respectiva industrie.

Intra in Raftul cu Afaceri si descopera cat mai multe idei de afaceri profitabile.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Setari Cookie-uri