Restaurantul Martin Berasategui face parte din categoria fine dining, are 3 stele Michelin si a primit calificativul "Excellent" din partea a 558 de turisti pe TripAdvisor. O masa cu trei feluri (aperitiv, fel principal si desert) ajuge la 150 euro de persoana, fara TVA.

Martin Berasategui se afla orasul Lasarte din nordul Spaniei, foarte aproape de granita cu Franta si la 450 km distanta de Madrid. De Romania, localul se afla la 2.827 km distanta fizica sau la cateva ore de zbor pana in Madrid.

"Cele mai bune combinatii de arome pe care le-am experimentat vreodata. Masa a fost poezie culinara", descriu specialistii de la TripAdvisor experienta din restaurantul spaniol.

Citeste si:

Restaurantul poarta numele chef-ului si proprietarului Martin Berasategui, cu 40 de ani de experienta in bucatarie si 8 stele Michelin, mai mult decat orice alt chef spaniol.

El Restaurante Martin Berasategui reconocido como mejor restaurante del mundo según los usuarios de TripAdvisor....

Posted by Martín Berasategui on Wednesday, October 14, 2015

Pe locul 2, in preferintele turistilor, se afla restaurantul Europea din Montreal, Quebec (Canada) si abia pe locul 3 gasim un restaurant din Franta, Maison Lameloise, din comuna Chagny, la peste 330 km distanta de Paris.

Topul este dominat de restaurante din Spania, Franta si Marea Britanie. Printre acestea se mai afla restaurante din Japonia, China, Dubai, Africa de Sud, Grecia, Danemarca, Olanda, New York, Chicago, Indonezia, Noua Zeelanda, Australia, Argentina si Chile.

Sursa foto: Restaurant/Shutterstock.com