9AM.ro va prezinta motivele pentru care nu ar trebui sa mai cumperi apa imbuteliata atunci cand te duci la supermarket.

Polueaza mediul inconjurator

Din nefericire, putine sticle sunt reciclate, majoritatea acestora ajungand in depozite de deseuri, plutesc pe rauri sau se depun in diferite medii subacvatice. Statisticile sunt ingrijoratoare la nivel mondial: doar in SUA se achizitioneaza o jumatate de miliard de sticle de apa pe saptamana, americanii consumand de trei ori mai multa apa imbuteliata decat italienii (Italia este cea mai mare piata de sticle de apa din Europa).

Nu este mai curata decat cea de la robinet

Contrar credintei noastre, apa imbuteliata nu este mai pura decat cea de la robinet. Un studiu a demonstrat ca apa imbuteliata contine contaminanti care depasesc standardele de stat. Acestia variaza de la diferite soiuri bacteriene la agenti cancerigeni si diferite tipuri de substante chimice toxice, scrie lifehack.org. Pentru siguranta, poti filtra apa de la robinet.

Citeste in continuare pe 9am.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri