Targul "Nunta la Palat" care s-a deschis, vineri, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca, ofera cuplurilor verighete 3D care isi schimba nuanta in functie de lumina ambientala, dar si rochii de mireasa cu broderie populara romaneasca.

Anca Gadalean, organizatorul manifestarii, a declarat, vineri ca peste o suta de firme din domeniul nuntilor - designeri de rochii, verighete, costume, aranjamente florale, specialisti in servicii foto-video, make-up artisti - expun in cadrul celei de-a zecea editii a "Nuntii la Palat" , conform Mediafax.

"Cantareata Diana Bisinicu prezinta o colectie de verighete din aur, 3D, care isi schimba nuanta in functie de lumina ambientala, dar si verighete animal print, cu zebre si crocodili. De asemenea, la targ sunt prezentate rochii de mireasa cu broderie populara romaneasca si cu perle, dar si in care s-a folosit o tehnologie noua de taiere a materialului cu laser, care sa redea forme brodate", a spus Gadalean.

Potrivit acesteia, preturile rochiilor de mireasa pornesc de la 3.500 de lei, dar pot ajunge si la 200.000 de lei, acestea din urma apartinand unor branduri internationale si avand broderii lucrate manual sau cu perle.

Diana Bisinicu a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca un set de verighete 3D costa, pe perioada targului, 4.800 de lei, iar verigheta miresei are, in plus, un mic diamant.

O alta noutate in cadrul targului este un restaurant care propune un meniu inedit, prin gatirea alimentelor in vid, cu apa, cu ajutorul unor utilaje speciale.

"Se conserva, astfel, proteinele fiecarui produs, culoarea, nuanta, aspectul, iar mancarea este mai sanatoasa. Aspectul pe farfurie la nunta va fi unul nou, modul de preparare a alimentelor fiind diferit de cel clasic", a spus Mirela Runcan, reprezentantul restaurantului.

De asemenea, o firma de productie video ofera, in premiera, conceptul "Love story", care presupune o sesiune de filmare de o jumatate de zi inainte de nunta cu cei doi miri, in care acestia pot sa isi spuna povestea de cuplu, filmul rezultat urmand sa fie proiectat in restaurantul unde are loc petrecerea de nunta.

Targul "Nunta la Palat" se desfasoara, de vineri pana duminica, la Muzeul de Arta din Cluj-Napoca, fostul Palat Banffy

Sursa foto: ommaphat chotirat / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri