Corina Bernschutz a fost invitata emisiunii WALL-STREET 360 si a vorbit despre faptul ca jumatate din clientii catre care distribuia ceai au disparut.

Corina Bernschutz este proprietara ceainariilor Bernschutz&Co si distribuie bautura catre mai multe localuri din Bucuresti. Ea spune ca momentul Colectiv a fost unul traumatic, care se resimte si astazi. Jumatate din clientii catre care distribuia au disparut.

WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WALL-STREET 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Spre exemplu, saptamana urmatoare este dedicata videobloggingului iar in urmatoarele saptamani vom analiza alte teme, printre care, antreprenoriat, fiscalitate sau e-commerce.

Emisiunea de business WALL-STREET 360 continua cu o noua tema interesanta. In saptamana 25-29 ianuarie vom discuta cu videobloggerii, noile vedete "made in Romania". Vom afla care sunt secretele succesului lor, cum se pregatesc in spatele cortinelor si care sunt trendurile anului 2016, de la invitati renumiti in domeniu.


Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cine ne poate scoate din cercul vicios al populismului?