Subway deschide un nou restaurant intr-o benzinarie din Bucuresti

Lantul american Subway, specializat in sandvisuri, deschide un nou restaurant in Bucuresti, intr-o benzinarie OMV Petrom. Restaurantul este deschis in regim de franciza, care necesita o investitie de 150.000 euro, conform unor informatii publicate de Wall-Street.ro.

Noul restaurant Subway este al treilea din tara deschis intr-o benzinarie si si a fost deschis in regim de franciza de catre Cristian Dumitru, care mai are o unitate in Mall Vitan.

Restaurantul se afla in zona Militari, langa cladirile de birouri si campusul studentesc din complexul West Gate, are o suprafata de 120 metri patrati si 28 de locuri la mese, iar din primavara va functiona non-stop. Totodata, de la inceputul acestui an se vor efectua livrari in zona de Vest a Bucurestiului.

Subway se afla pe piata din Romania din 2012, cand a fost deschis primul restaurant in Bucuresti, si are in prezent 25 de unitati in Alba Iulia, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Suceava, Sibiu, Oradea si Brasov. Subway are cea mai mare retea de restaurante din lume, cu 43.579 de unitati.

Citeste si:
Care sunt sandwich-urile Subway preferate de romani
Care sunt sandwich-urile...
Citeste si:
Primele semne de sarcina
Primele semne de sarcina

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri