Terasele din Centrul Istoric al Bucurestiului pot fi deschise incepand cu 15 martie, a transmis intr-un comunicat de presa, joi, Primaria Municipiului Bucuresti (PMB).

Potrivit unui comunicat, "incepand cu data de 15 martie se pot deschide terasele in Centrul Istoric" in baza “Regulamentului privind organizarea si functionarea teraselor sezoniere in perimetrul Centrului Istoric Bucuresti”, informeaza PMB, conform Mediafax.

"Pana in acest moment, au fost depuse la Primaria Capitalei 63 de cereri de autorizare a amplasarii teraselor sezoniere pentru zona Centrului Istoric si alte zone protejate, iar dintre acestea 40 de dosare sunt inca in analiza, 15 sunt finalizate, iar pentru opt s-au emis deja avizele de amplasare", a transmis Primaria Capitalei.

Totodata, municipalitatea anunta "ca pentru a obtine avizul de amplasare a teraselor sezoniere, agentii economici trebuie sa depuna la Directia de Urbanism din cadrul PMB mai multe documente care sa contina in mod obligatoriu autorizatia de functionare emisa de primaria de sector".

In "Regulamentul privind organizarea si functionarea teraselor din Centrul Istoric" exista o serie de "reguli de baza privind activitatile de alimentatie publica ce se desfasoara pe o perioada determinata pe terasele amplasate pe domeniul public sau privat" din Capitala.

De asemenea, "Regulamentul" stabileste norme clare in ceea ce priveste suprafetele teraselor, tipul de mobilier, siguranta cetatenilor, precum si obligatia agentilor economici de a asigura conditiile privind stabilitatea si siguranta imobilelor in dreptul carora se amenajeaza terasele.

Sursa foto: Monkey Business Images / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri