In primul rand, platitorii sunt adusi cu un avion privat la festival, de oriunde in lume si sunt cazati pentru sapte nopti intr-o vila luxoasa cu sase camere, amplasata in centrul capitalei Reykjavik.

In bilet intra si o cina pregatita de un chef islandez important, doua masini de lux 24 de ore din 24, serviciu de paza, doua concerte private, un tur cu elicopterul deasupra Islandei, un tur de vizionare a balenelor si delfinilor, o plimbare dupa miezul noptii pe un ghetar si transfer cu elicopterul peste tot de-a lungul saptamanii.

Mai mult, persoanele au acces in toate zonele festivalului, incluzand un bar privat al artistilor care vor urca pe scena, acces la prima petrecere din lume ce va avea loc intr-un ghetar sau accesul la un concert in interiorul unui vulcan.

Citeste si:

De-a lungul celor patru zile de festival vor canta sute de artisti, printre acestia numarandu-se Radiohead, the Deftones, Of monsters and men, Jamie Jones, St. Germain sau Roisin Murphy.

Vestea buna este ca nu toata lumea trebuie sa fie dispusa sa plateasca 1 milion de dolari pentru a-i vedea in concert pe artistii de mai sus, ci trebuie sa achite 200 de dolari pentru un abonament pe patru zile sau 283 pentru un abonament VIP.