Bucharest Street Food Festival va beneficia la Romexpo de o suprafata dubla fata de cea alocata anul trecut, cu "sute de street chefs din toate colturile tarii, cele mai apreciate food truck-uri din Romania, zeci de artisti locali si internationali, trei scene dedicate artistilor stradali invitati din intreaga Europa, demonstratii culinare sustinute de cei mai cunoscuti chefi si spatii dedicate diverselor activitati de relaxare si distractie. The Carnival pune Bucurestiul pe harta manifestatiilor de street food remarcabile din lume", potrivit organizatorilor.

Bucharest Street Food Festival - un mix excelent intre gastronomie si entertainment

Astfel, Bucharest Street Food Carnival isi prorpune sa devina un fusion excelent intre muzica live, gastronomie si entertainment, dar si reuniunea unor branduri importante de festivaluri (Gourmet Festival, Food Truck Festival, Funk Rock Hotel).

Pretul unui bilet pentru o zi este de 15 lei, iar un abonament pentru toate zilele de Bucharest Street Food Carnival ajunge la 30 lei, plus 2 lei comision de editare, procesare, distributie si scanare. Programul, precum si harta interactiva a Bucharest Street Food Festival, care se desfasoara la Romexpo, pot fi gasite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa foto: Matej Kastelic / Shutterstock