Whisky Fest 2017

In acest weekend, avem cea de-a doua editie a festivalului dedicat iubitorilor de bauturi fine, Whisky Fest. Pana maine, la Casa Presei, in Sala de Marmura, gasitit peste 150 de etichete de whisky, intr-o mare diversitate de arome, gusturi si sortimente.

Biletele de o zi costa 39 de lei, iar programul complet il gasiti aici.

Metal Gates Festival

Pana pe 18 noiembrie avem Metal Gates Festival, un nou festival de doom/death/black metal, in Club Quantic. Prima editie a festivalului reprezinta o noua calatorie pentru Final Step Productions, una care se doreste longeviva si care incearca sa aduca un aer proaspat in scena romaneasca de metal.

S-au pus la bataie 800 de abonamente, mai gasesti la intrare la pretul de 180 lei. Nu exista bilete pe zile, se arata pe site-ul event-ului, unde gasesti si programul.

Evenimente in Bucuresti:...
Citeste si: Evenimente in Bucuresti: unde iesi sa te distrezi in weekend

ImPuls - Festivalului International al Teatrului Contemporan de Animatie

ImPuls, cel mai important festival de teatru de animatie din Romania, a inceput inca de ieri si tine pe 27 noiembrie, asa ca daca nu stii ce sa faci weekedul acesta si esti pasionat de teatru de animatie, ImPuls este solutia.

Vei vedea 32 de spectacole din China, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Israel, Italia si Romania, dar vei putea participa si la conferinte, lansari de carte, vizionari de filme, intalniri intre creatorii si consumatorii de teatru si altele.

Gasiti programul aici.

HAVASI Concert Show

HAVASI Symphonic se intoarce in Romania la doar un an de la primul concert cu doua noi evenimente la Sala Palatului, pe 18 si 19 noiembrie.

Review George Butunoiu:...
Citeste si: Review George Butunoiu: Restaurantele noi ale Bucurestiului

Noul show din 2017 va fi si mai mare decât cel de anul trecut, incluzand o orchestra simfonica completa si un cor clasic. HAVASI va interpreta in stil simfonic cele mai indragite compozitii ale sale, precum si piese noi, iar premiera in limba romana a piesei „Pure Piano” va fi, de asemenea, o parte a programului din acest an.

Mai gasiti bilete doar pentru concertul de duminica, la pretul de 225 lei si 445 lei.

Pe langa cele mentionate mai sus, mai poti opta pentru piese de teatru si spectacole (Blonda din vecini - Teatrul Rosu, L'Om Dada - Teatrul National I.L.Caragiale, Hamlet si noi - Creator by iQos, O piesa desantata - Godot Cafe-Teatru, Toc-Toc - Cinema PRO, La vita e bella - Teatrul de Comedie) sau concerte (Alifantis a la grec- Teatrelli, Muze - O sa fie bine la Centru, Jinxy Von D'Ers @club Fabrica, Stefano Raffaeli Quartet - Green Hours Jazz Cafe).

Peste 60 de blocuri din...
Citeste si: Avarie RADET: Zeci de blocuri din Capitala, fara apa calda si caldura

Sursa foto: Monkey Business Images/Shutterstock