(P) Team building la Copacabana? Cu KAFUNE? Suna FUN!

KAFUNE, the FUN! Coffee, iti propune un team building la un cu totul alt nivel. Unul in care, de cealalta parte a lumii, tu si opt colegi sa imbinati distractia – si ce distractie! – cu sudarea reala a relatiilor din echipa.

Sa o spunem pe aia dreapta: in cultura organizationala romaneasca, ideea de team building inseamna, de cele mai multe ori, o escapada cu colegii undeva la munte sau la mare, de obicei in weekend, in care mananci, bei si te distrezi pe banii companiei si, pe undeva pe-acolo, exista si ceva discutii despre munca.
Veti fi tu, opt colegi si mult FUN!; vei gasi, asa departe de casa, timpul si resursele sa sudezi mai bine echipa - si toate astea pe fondul unui sejur pe una dintre cele mai celebre plaje din lume – Copacabana!
Tot ce trebuie sa faci e sa te asiguri ca firma ta are un contract activ cu KAFUNE, cea mai FUN! cafea. Daca nu ai inca, gasesti pe www.kafune.ro/copacabana cele sase blenduri de cafea boabe, monodoze si macinata. Poti alege dintre noua abonamente pentru cafea espresso sau filtru la birou. Unul sigur se potriveste nevoilor de cafea de la birou!
Primesti, intr-un cost unic lunar, echipament in custodie, cafea KAFUNE si livrarea ei, service si mentenanta.
Completeaza formularul promotiei cu datele firmei pentru o oferta. Iar cand te sunam, poti cere sa degusti KAFUNE la birou, impreuna cu colegii cu care, poate, vei face team-building pe plaja la Copacabana!

Setari Cookie-uri