KAFUNE, the FUN! Coffee, iti propune un team building la un cu totul alt nivel. Unul in care, de cealalta parte a lumii, tu si opt colegi sa imbinati distractia – si ce distractie! – cu sudarea reala a relatiilor din echipa.

Sa o spunem pe aia dreapta: in cultura organizationala romaneasca, ideea de team building inseamna, de cele mai multe ori, o escapada cu colegii undeva la munte sau la mare, de obicei in weekend, in care mananci, bei si te distrezi pe banii companiei si, pe undeva pe-acolo, exista si ceva discutii despre munca.
Veti fi tu, opt colegi si mult FUN!; vei gasi, asa departe de casa, timpul si resursele sa sudezi mai bine echipa - si toate astea pe fondul unui sejur pe una dintre cele mai celebre plaje din lume – Copacabana!
Tot ce trebuie sa faci e sa te asiguri ca firma ta are un contract activ cu KAFUNE, cea mai FUN! cafea. Daca nu ai inca, gasesti pe www.kafune.ro/copacabana cele sase blenduri de cafea boabe, monodoze si macinata. Poti alege dintre noua abonamente pentru cafea espresso sau filtru la birou. Unul sigur se potriveste nevoilor de cafea de la birou!
Primesti, intr-un cost unic lunar, echipament in custodie, cafea KAFUNE si livrarea ei, service si mentenanta.
Completeaza formularul promotiei cu datele firmei pentru o oferta. Iar cand te sunam, poti cere sa degusti KAFUNE la birou, impreuna cu colegii cu care, poate, vei face team-building pe plaja la Copacabana!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri