Astfel se pot defini, nu mereu la fel, momentele dulci sau “Sweet Moments” pe care fiecare ar trebui si trebuie sa le avem în viata noastra sub toate formele.

Uneori, aceste “forme” capata consistenta ciocolatei fine scursa, ca un poem, pe un tort, ori o prajitura, ori farmecul stralucirii aramii a caramelului, sau visul ascuns copilareste intr-un bol cu frisca – bun venit la Cofetaria Sweet Moments!

Cand vorbim despre Sweet Moments, vorbim in primul rand de pasiune, pentru ca de la pasiune a inceput totul.

Cofetaria Sweet Moments s-a nascut din dorinta de a aduce un nou standard de calitate in domeniul cofetariei si de a le reda clientilor increderea ca exista si prajituri cu gust si aroma, de care nu poti sa te mai saturi!

Gustul prajiturilor din cofetaria Sweet Moments este foarte mult asociat de clientii nostri cu gustul prajiturilor de casa. Sunt prajituri facute cu pasiune, din ingrediente cat mai naturale, folosim oua de la ferma, faina de cea mai buna calitate, ciocolata si cacao belgiana, Callebaut, toate pentru a asigura clientiilor nostri gustul si calitatea pe masura. Nu folosim adaosuri sintetice, de aceea fabricam prajituri in serii limitate, pentru ca tu sa te bucuri din plin de aroma si prospetimea lor!

In cofetaria Sweet Moments vei gasi platouri de prajituri pentru acasa sau birou, torturi aniversare, torturi de botez sau nunta, deliciosii macarons sau prajiturile copilariei, candy bar-uri de nunta sau botez.

Pentru Cofetaria Sweet Moments, torturile sunt imaginea noastra! Diferentiatorul nostru. Toate sunt create manual, punem pasiune in fiecare design de tort, stim ca fiecare are o poveste in spate: fie ca e vorba de dorinta unui copil inainte de a sulfa in lumanare, fie ca este aniversarea unui parinte sau bunic, toate marcheaza un eveniment, de aceea acestea sunt impecabile, pentru ca peste ani, torturile Sweet Moments sa zâmbeasca din poze!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri