Putini stiu acum cine a fost Mobra, inca si mai putini cine a fost Mobra Hoinar, pentru ca aceasta din urma, versiunea minimalista a Mobrei, a iesit in lume cu putin timp inainte de Revolutie si abia daca au apucat cativa oameni sa le vada.

Daca vreti sa aflati, mergeti in Strada Paris, foarte aproape de Piata Victoriei. Trei baieti frumosi, dintre care doi au venit cu ideea, cu banii, cu motocicletele si cu hainele, iar al treilea cu gatitul in bucatarie, vor fi bucurosi sa va arate si sa va explice. Si va va face placere, va asigur, pentru ca sunt adevarate personaje de telenovela cei trei. Sunt Bistro Hoinar & Mobra Shop.

Acolo, in demisolul cladirii vechi de pe eleganta strada, a fost Muse Bistro o vreme, inainte de venirea baietilor frumosi. Au un salon mic in fata, cu cateva mese, in spate e bucataria, iar intr-un hol mare si larg, care duce catre terasa, au facut magazinul cu imbracaminte pentru motociclistii bogati. Daca veniti cu bani multi, puteti sa impodobiti apoi cu cele mai faimoase si mai scumpe marci din lume de haine si accesorii pentru motociclisti. In spate, intr-o curte interioara a blocului, va fi o terasa, la vara.

Dar sa intram inapoi in salonul cu mese al lui Bistro Hoinar... Au amenajat frumos, modern, occidental, tineresc, un concept destul de unitar, bine proiectat si realizat.

Meniul e pe masura stilului Bistro Hoinar & Mobra Shop, adica urban, american, scurt si esential, cat sa-ti astampere bine foamea, fara vreo grija pentru calorii si pentru ficat, fiindca acestea sunt ultimele griji ale motociclistilor, desigur. Cateva salate, hamburgeri, carnuri, multa bere buna.

Mancarea a fost surprinzator de buna la Bistro Hoinar & Mobra Shop - pentru stilul americanesc, desigur. Si preturile rezonabile. Pe la pranz vad lume cand trec pe acolo, dar presupun ca multi mananca ceva din niste meniuri fixe, cu pret redus, pe care le vad afisate pe un panou pus pe trotuar.

De clienti (eu inclus) s-au ocupat baietii din poze, adica cei doi proprietari, care mi-au aratat si Mobra Shopul, cu multa mandrie. Mi-a placut la ei si de ei...

Bistro Hoinar & Mobra Shop e, asadar, un bistrou pentru motociclisti, inainte de toate, care se aduna acolo ca sa vada ce au mai adus in magazin si apoi sa stea sa discute de-ale lor in fata unei farfurii cu ceva si a unei beri bune. Daca credeti ca va puteti integra in atmosfera fara sa-i mirati pe cei din jur, puneti Bistro Hoinar & Mobra Shop pe lista de locuri interesante de vizitat in curand..

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri