Sezonul concediilor de vara este la doar cateva luni distanta, asa ca este timpul sa iti planifici urmatoarea calatorie. Si pentru ca Asia a devenit o destinatie din ce in ce mai populara, am selectat cateva tari in care sa ajungi vara asta si foarte prietenoase cu bugetul tau.

Romanii au prins gustul vacantelor exotice astfel ca, in ultimii ani, tot mai multi aleg sa plece in vacanta in destinatii din afara Europei. Competitia dintre companiile aeriene a facut ca preturile sa scada destul de mult, astfel ca biletele de avion sunt din ce in ce mai accesbile. Avantajul tarilor asiatice este ca sunt ieftine, ceea ce le permite turistilor sa isi organizeze vacante lungi pe bani putini.

Destinatii ieftine in care sa mergi in vacanta de vara

Nepal

Destinatii ieftine pentru vacanta de vara

Foto: Shutterstock.com

Nepal este o destinatie ieftina, asa ca ar fi pacat sa nu o iei in calcul pentru urmatoarea vacanta. Nepal este locul perfect pentru cei cu spirit de aventura, pentru cei care adora sa petreaca timp in natura sau pentru pasionatii de istorie. Cu siguranta, Nepal este un loc in care trebuie sa ajungi macar o data in viata.

Malaezia

Destinatii ieftine pentru vacanta de vara

Foto: Shutterstock.com

Ce este minunat la Malaezia este faptul ca imbina perfect cultura pop cu spiritul traditional. Daca iti plac plajele si adori sa te lasi rasfatat de razele soarelui, Malaezia este destinatia perfecta pentru tine. Dar Malaezia este o tara care are putin din toate, fiind un mix de influenta chineze, indiene si europene.

Citeste si: City-break in Europa: 7 orase pe care sa le vizitezi primavara

Maldive

Destinatii ieftine pentru vacanta de vara

Foto: Shutterstock.com

Maldive este o tara insulara formata dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian. Plajele spectaculoase, albastrul infinit al marii, insulele de corali te vor face sa crezi ca ai ajuns in paradis. Toate acestea, combinate cu experienta gastronomica, te vor convinge ca Maldive este o destinatie in care nu doar ca trebuie sa ajungi, dar vei vrea sa te reintorci cu orice ocazie.

Cambodgia

Destinatii ieftine pentru vacanta de vara

Foto: Shutterstock.com

Cea mai buna perioada in care sa vizitezi Cambodgia este aprilie-iunie. Spre deosebire de plajele din Thailanda, care sunt pline de turisti, cele din Cambodgia sunt linistite, autentice si prea putin "cucerite" de grupurile de turisti. Daca esti genul de turist care vrea sa calatoreasca intr-o destinatie in care sa mediteze, sa se relaxeze si sa isi incarce bateriile, Cambodgia este, de departe, locul in care trebuie sa ajungi.

Hong Kong

Destinatii ieftine pentru vacanta de vara

Foto: Shutterstock.com

Hong Kong este opusul Cambodgiei. Hong Kong este locul ideal pentru pasionatii de cumparaturi, pentru familisti si pentru turistii care adora sa descopere si sa exploreze locuri noi.

Vietnam

Destinatii ieftine pentru vacanta de vara

Foto: Shutterstock.com

Vietnam are o istorie fascinanta si este o destinatie care nu trebuie sa lipseasca din lista ta. Piesajele care iti taie rasuflarea, insulele spectaculoase si mancarea extrem de gustoasa te vor face sa te indragostesti de aceasta tara. In plus, vietnamezii fac cea mai buna cafea din lume.

Myanmar

Destinatii ieftine pentru vacanta de vara

Foto: Shutterstock.com

Myanmar este o tara care se va incadra bine in bugetul tau. Este o destinatie care are de toate, istorie, manastiri budiste, plaje spectaculoase, viata de noapte. In plus, localnicii sunt extrem de prietenosi, ceea ce iti va face sederea mult mai placuta.

Citeste si: TOP cinci destinatii de vacanta pentru 2018

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri