Tripoli a avut si vremuri mai bune - si de restaurant vorbesc acum, pentru ca vad ca a ajuns si hotel intre timp. Si nu m-ar mira ca sa li se fi mutat interesul spre noul business.

Tripoli e un restaurant mai vechi al Bucurestiului, pe Calea Calarasilor, langa Terra e Mare si aproape de Biserica Sfantul Stefan. Hotelul o fi pe la etaj sau in spate. Restaurantul e in partea din fata, o sala mica, intunecoasa rau, aproape fara lumina, cateva mese, amenajare simpla, cam cu ce au gasit la indemana. Au niste picturi cu scene arabesti pe pereti - e singurul lucru de care imi mai aduc aminte. Nu m-au lasat sa fac poze.

Meniul libanez obisnuit la Tripoli, mancarea destul de buna, dar nimic special. Am luat fatoush, chiar bun, kafta asa si asa, la fel si humusul, kebe bune, orezul bun.

Serviciul lamentabil. Nu iti da nimeni buna ziua la Tripoli, cand intri, se holbau la mine, de am crezut ca am gresit usa. Am trecut de unul in papuci de plastic, dupa care a ramas sa se mire receptionerul de la hotel de prezenta mea. Tot el mi-a dat si meniul, dupa care a venit un copil arab sa se ocupe de mine, nu parea sa aiba mai mult de 12 - 14 ani.

Cred ca nu se asteptau sa aiba musafiri, pentru ca totul a durat foarte mult, niciodata nu am asteptat atat intr-un restaurant arabesc.

Tripoli nu pare sa mai fie ce a fost, catusi de putin. Poate ca il tin in continuare din inertie, sau poate ca au nevoie de el pentru hotel, nu stu ce sa spun. Insa, oricum, nu prea mi-as indemna prietenii sa se duca la Tripoli decat daca sunt chiar in zona si sunt in ziua cu pretentii reduse.

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri