Vine un moment in viata tuturor cand trebuie sa ne oprim din fuga cotidiana si sa ne dedicam timpul pentru a identifica cateva obiceiuri sanatoase, pentru ca apoi sa le introducem sub forma unor ritualuri ferme. Stilul de viata este cel mai important lucru din lume, iar acesta este descris de ceea ce faci cand nu esti privit de altii.

Preventia si stilul de viata sanatos se vor dovedi unele dintre cele mai importante prioritati pentru liderii viitorului.

Atasagon Detox & Wellbeing Center porneste de la principiul ca pentru a fi cu adevarat sanatosi, oamenii au nevoie ca toxinele din corp si gandurile negative din minte sa le fie indepartate. Astfel, intreg meniul serviciilor este guvernat de de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, si pune accent pe preventie, detoxifiere corporala si mentala, si relaxare.

Locatia este situata in Brasov, la poalele muntelui Tampa si ofera un peisaj absolut superb, care permite conectarea cu natura – prin plimbarile zilnice in padure din cadrul programului. Designul de ansamblu al centrului este unul modern, minimalist, cu lumina naturala oferita de suprafata vitrata si elemente de design care creaza o atmosfera linistita si relaxanta.

Master Detox este programul cel mai popular si implica doar consumul de mese lichide, fiind totodata singurul care contine in fiecare zi procedura de curatare a colonului. In momentul in care faci un repaos digestiv, eliberezi corpul de toxine si ii oferi organismului un start rapid care ajuta toate sistemele sa functioneze mai bine. Perioada cea mai recomandata pentru a simti beneficiile unei experiente detox este de 7 zile.

Omul de afaceri, Ioan Georgiu, actionar al cramelor Recas, apeleaza la programul de preventie constant, tocmai pentru ca noi suntem responsabili pentru bunastarea si sanatatea noastra. In timpul programului inveti ce inseamna nutritia echilibrata, descoperi puterea exercitiului mental, te hidratezi corespunzator, te relaxezi cu ajutorul terapiilor spa, te bucuri de un somn odihnitor, iti regasesti motivatia si te bucuri de o minte limpede si clara.

Programul de detoxifiere te determina sa iesi din zona de confort, insa toata lumea trebuie sa inteleaga faptul ca repaosul digestiv (consumul doar de sucuri) nu este nimica extrem, ci este despre preventie si despre o pauza de la agitatia cotidiana. De ce preventie? Pentru ca noi nu consumam alimente sanatoase, nu facem sport si nu ne bucuram de aerul curat si de soare. Cea mai usoara modalitate de a masura calitatea stilului de a viata, este prin analizarea starii noastre generale de zi cu zi.

Fericirea noastra nu este pur si simplu rezultatul circumstantei, a coincidentei sau doar un rezultat al geneticii noastre. Sanatatea personala trebuie tratata cu prioritate si este in mainile noastre. Daca in prezent suntem nefericiti, nu avem energie si suntem lipsiti de motivatie, nu trebuie sa uitam ca noi avem potentialul de a schimba acest lucru.

Toti avem o dorinta de a trai cu mai putin stres, de a avansa in cariera si de a fi sanatosi din punct de vedere fizic. Nu este niciodata prea tarziu sa faci schimbari sanatoase in stilul tau de viata.

In centru vei invata ca detox inseamna clean eating (a manca curat). Programul de clean eating inseamna de fapt calatoria catre un stil de viata echilibrat. Pe intreaga durata a programului, membrii echipei (de la specialistul in detoxifiere, la juice master, la medicul specialist in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, sau chiar pana la echipa de terapeuti), te vor sustine in primii tai pasi catre un astfel de stil de viata. Un program de detoxifiere nu se va trata superficial. Ulterior programului, este de dorit ca fiecare oaspete sa faca schimbari in viata sa, tocmai pentru a discuta despre preventie si pentru a dobandi mai multa energie.

Cum obtii un stil de viata echilibrat? Prin aplicarea unor principii de nutritie simple, prin respectarea intelepciunii naturale a organismului si cu multa rabdare.

Poti afla mai multe detalii despre beneficiile si programele Atasagon Detox&Wellbeing aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri