Hotelul Sheraton din centrul Bucurestiului, ofera spatii ample, elegante, o atmosfera intima, pachete de servicii premium cu preparate rafinate si divertisment pentru toate gusturile. Totul este centrat pe experienta oaspetilor si pe calitate, elemente fundamentale pentru hotel Sheraton.

Varietatile culinare rafinate si meniurile traditional romanesti cu influente internationale, open bar-ul cu bauturi alcoolice si non-alcoolice pentru toate gusturile, decoratiunile de sarbatoare, mesele festive, precum si alte optiuni oferite de Sheraton Bucharest Hotel, vor adauga un plus de valoare momentelor speciale si reprezinta doar cateva din facilitatile ofertei de Craciun de anul acesta. Puteti alege unul dintre pachetele ce pornesc de la 55 euro/persoana, la care se mai pot adauga pachete aditionale, in functie de preferinte. In functie de numarul participantilor si de perioada in care este organizata petrecerea, va punem la dispozitie unul dintre saloanele din cadrul hotelului.

Alegeti una dintre ofertele hotelului Sheraton si veti avea posibilitatea de a petrece o seara minunata cu partenerii si angajatii companiei, intr-un cadru ambiental de exceptie. Profitati de ultimele date disponibile din luna aceasta si din luna decembrie si contactati-ne pentru o rezervare.

Pentru mai multe detalii legate de pachete si preturi, ne puteti scrie pe adresa sales@sheratonbucharest.com sau ne puteti apela la numarul de telefon: (+40) 21 201 5000