Austrian Airlines a deschis in Bucuresti cafeneaua Cafe Viena la Beans&Dots, cu sortimente preparate dupa retetele austriece traditionale chiar de un barista austriac. Cafeneaua va functiona doar 7 zile, intre 5 si 11 decembrie 2018.

In fiecare zi, intre 8.00 - 20.00, sunt workshop-uri sustinute de barista. Sortimentele sunt Wiener Melange (cafea neagra cu lapte cald si spuma de lapte), Franziskaner (cafea neagra cu spuma de lapte, frisca si pudra de cacao), Einspanner (specialitate vieneza din cafea neagra preparata cu frisca si zahar pudra), Maria Theresia (cafea neagra cu lichior de portocale) si Fiaker (cafea neagra cu coniac si frisca).

Compania aeriana estimeaza ca unul din doi romani care viziteaza Austria calatoreste cu Austrian Airlines. Datorita cererii in crestere de pe piata din Romania, Austrian Airlines a decis utilizarea unor aeronave mai mari, de tipul Embraer 195 si Airbus 320, prin urmare, in ultimii cinci ani, numarul pasagerilor a crescut cu aproximativ 10%.

Austrian Airlines are pana la cinci zboruri zilnice de la Bucuresti catre Viena. Operatorul aerian conecteaza, de asemenea, Viena cu Sibiu si Iasi de sase ori, respectiv cinci ori pe saptamana in sezonul de iarna 2018-2019.

Austrian Airlines opereaza zboruri catre 130 de destinatii din intreaga lume. Datorita pozitiei geografice favorabile si istoriei Austriei, aeroportul Vienna Schwechat este punctul de legatura intre Est si Vest. Aproape 120 de zboruri zilnice dintre cele 400 duc catre Europa Centrala si de Est. Compania transporta anual aproape 12 milioane de pasageri.

Citeste si:
COVID-19 | Austrian Airlines anunță un plan de relansare a activității
COVID-19 | Austrian Airlines...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte ieşirea din izolare printr-o plimbare
Setari Cookie-uri