Mandachi Hotel&Spa, primul hotel din Romania construit in sistem de franciza si integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent in urma unei investitii de circa 7 milioane de euro. Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit dintr-o sala de evenimente, un restaurant, o cafenea-librarie, o sala de fitness si primul salon SPA certificat bio, din tara. Toate acestea pot fi francizate ca marci de sine statatoare.

Mandachi Hotel&Spa, situat in municipiul Suceava, este un concept in sistem franciza. Hotelul are 90 de camere, pentru care a obtinut clasificarea de patru stele si sase apartamente de lux, certificate cu cinci stele. Odata cu deschiderea Mandachi Hotel&Spa au fost create 65 de noi locuri de munca.

"Am decis sa construim acest hotel, atunci cand am sesizat ca momentan, pe piata locala nu exista nicio oferta de francizare pentru o marca romaneasca. Asadar, Mandachi Hotel&Spa este primul hotel dezvoltat special pentru a putea fi multiplicat. Este un concept temerar, in care am investit mult, atat timp si resurse umane cat si financiare, pentru ca am totala incredere ca vom reusi sa multiplicam conceptul la nivel national si international. Un alt aspect important in derularea acestei afaceri si valabil in cazul tuturor marcilor fondate de mine, este totala transparenta fiscala. Clientii carora nu li se da bon, primesc banii inapoi, precum si o suma suplimentara, ca despagubire. De asemenea, politica noastra prevede sanctionarea dura in cazul angajatilor care nu emit bon fiscal. Consider corectitudinea si respectul fata de client ca piatra de temelie pentru toate proiectele noastre", a declarat Stefan Mandachi, fondatorul Mandachi Hotel&Spa.

Mandachi Hotel&Spa este membra a celei mai mari retele de francize din Romania, www.francizelacheie.ro, care opereaza mai multe afaceri: Magnificus Plaza, retea de sali de evenimente, Spartan, cel mai mare lant de restaurante din tara pe baza de carne rotisata, Hercule, cea mai cunoscuta retea de restaurante de tip taverna greceasca in sistem de franciza, Baba Cloanta, prima franciza din Romania care comercializeaza burgeri copti pe plita. Din platforma francizelacheie.ro face parte si Erichman, magazin de materiale de constructii, finisaje si amenajari, cu o vechime de 20 de ani pe piata.

Mandachi Hotel&Spa este un proiect de tip franciza dezvoltat de catre compania SC California Holding SRL.

Citeste si:
Noi investiții în Mamaia: hotel de 5 stele și apartamente rezidențiale
Nordis Group pregătește un...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Sociolog despre redeschiderea teraselor: Societatea este destul de responsabilă
Setari Cookie-uri