Ceasurile sunt mai mult decat un accesoriu de fashion - sunt un simbol al statutului, in special in lumea afacerilor. Avem cateva recomandari de ceasuri Fossil pentru tinutele tale business.

Exista o multime de optiuni atunci cand vine vorba de alegerea unui ceas pentru tinutele business. Noi am avem cinci recomandari de ceasuri Fossil, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Ceas Fossil Neutra

Acest Neutra cu diagonala de 44mm are un cadran din satin negru cu indici de baston, cronograf si o curea din piele, potrivit pentru tinutele tale de business. Pe principiul ca viata imita arta, ceasul face parte dintr-o colectie inspirata din frumusetea arhitecturii de la jumatatea secolului 20. Este compatibil cu toate curelele de 22 mm si rezista la o adancime de 5 ATM. Il cumperi de aici.

Ceas Fossil Machine

Acest Machine din otel inoxidabil are caracteristici subtile, cum ar fi o carcasa rotunda din otel inoxidabil, pe o bratara de fum meticulos sculptata. Diafragma din satin negru adauga un aspect modern. Cu un design atractiv, pe de o parte, si functionalitate inalta pe de alta partea, ceasul Fossil va completa tinutele tale business. Are un design robust, carcasa supradimensionata si manometre inspirata de aeronave. Poate fi cumparat de aici.

Ceas Fossil Townsman

Cei care prefera ceasurile cu mecanism automatic, pot opta pentru acest Fossil Townsman, al carui design este inspirat de la modele de epoca. Are o carcasa din otel rafinata, cu lentila de cristal, un cadran albastru satinat si benzi din piele bruna. Este unul dintre ceasuri Fossil care se potriveste pentru tinutele de business. Il comanzi de aici.

Ceas Fossil Jacqueline

Doamnele care vor sa-si completeze tinutele de business cu un accesoriu la incheietura pot opta pentru acest ceas Fossil Jacqueline. Carcasa din otel inoxidabil se cupleaza cu o curea de piele usor de purtat in acest design elegant. Este o combinatie intre stilul clasic si modern. Il cumperi de aici.

Ceas Fossil Carlie

Acest ceas Fossil Charlie face parte din seria Carbon, avand un diamant autentic la markerul orei 12. Charlie combina materiale bogate si design elegant pentru a crea un accesoriu plin de farmec, dar si unul care se potriveste tinutelor de business. Curelele ceasului sunt din otel inoxidabil, extrem de rezistente. Poate fi comandat de aici.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri