Pentru cei care vreti sa va racoriti cat mai repede in aceasta vara, dar mai aveti de asteptat pana plecati in concediu, am facut o selectie a principalelor piscine din Bucuresti, o alternativa pana ajungeti pe litoral. Daca vreti sa va racoriti, bronzati sau sa inotati, iata cateva dintre cele mai vizitate piscine din Bucuresti, programul de functionare si tarifele percepute.

Daca vreti sa scapati de canicula din Bucuresti, puteti opta pentru diverse piscine, ale caror tarife variaza in functie de locatie, facilitati si perioada. In weekend, tarifele operate de ownerii de piscine sunt considerabil mai mari, unele chiar duble fata de restul saptamanii. De la aqua-parcuri, la piscine sau stranduri, iata cateva sugestii pentru a-ti petrece weekendul.

In plus, pe langa piscinele din Capitala, puteti opta oricand sa iesiti in afara orasului, la complexul de relaxare, welness si entertainment Theme, situat in localitatea Balotesti, la Water Park Otopeni, Vila 23 Snagov Spa and Pool sau Mirage Snagov.

Piscine in Bucuresti unde sa te racoresti vara

Piscina Floreasca

Piscina Floreasca este situata in cadrul Gradina Floreasca, o destinatie potrivita pentru sezonul de vara, in cadrul caruia ai si bar si restaurant. Situata in zona Floreasca, de unde si denumirea, piscina Floreasca este deschisa zilnic intre orele 10:00 si 18:30.

In perioada iunie-august, preturile pentru acces la piscina Floreasca sunt urmatoarele: 35 de lei pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani in timpul saptamanii si 45 de lei adulti, in timp ce in weekend adultii platesc 70 de lei, iar pentru copii tariful este de 50 de lei.

Platesti 25 de lei in plus daca optezi si pentru prosop. In schimb, daca ai abonament 7Card, Fitio sau Fitpass, beneficiezi de o reducere de 15 lei. Mai mult, poti rezerva telefonic sezlonguri, insa doar pana in ora 11:00.

piscine bucuresti 2019Sursa foto: gradinafloreasca.ro

Younivers Summer Club

Clubul Younivers beneficiaza de o piscina amplasata la o diferenta de nivel de 1,5 m fata de restul complexului, are o intindere de 400 m.p si o adancime de 1,45 m. Younivers Summer Club dispune de o capacitate de 300 de sezlonguri, o parte dintre acestea fiind amplasate in zona VIP din apropierea piscinei.

Younivers Summer Club este situat in Piata Presei Libere nr. 1 si functioneaza de marti pana duminica de la 09:30 pana la 20:00. La cerere, se poate accesa piscina de marti pana duminica, de la orele 21:00 pana la 06:00 dimineata.

Tarifele Younivers Summer Club sunt urmatoarele: de marti pana joi adultii platesc 50 de lei, iar copiii cu varste intre 3 si 12 ani, 25 lei. Vineri, adultii 65 lei, iar copiii 30 lei, in timp ce in weekend se percepe tarif diferentiat in functie de zona: zona A - 80 de lei pentru adulti, 40 de lei pentru copii - iar zona B - 55 lei adulti si 30 de lei copii.

piscine bucuresti 2019Sursa foto: Younivers Summer Club FB

The President Pool & Lounge

The President Pool & Lounge face parte din complexul cu acelasi nume, situat pe Bulevardul Lacul Tei, nr. 145 si este deschisa zilnic, intre orele 10:00 si 19:00. Piscina s-a deschis inca de pe 1 mai si se va inchide pe 30 septembrie.

The President Pool & Lounge a pregatit pentru acest sezon estival: bai curate, 200 vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri si umbrele de soare incluse in pret, dusuri interioare si exterioare cu apa calda, preturi speciale pentru copii si studenti.

Tarifele pentru adulti si copii sunt de 40 de lei de luni pana joi, in timp ce de vineri pana duminica, precum si in timpul sarbatorilor legale, preturile sunt de 60 de lei. Mai mult, piscina President ofera abonamente pentru toata perioada verii la pretul de 600 de lei atat pentru adulti, cat si pentru copii.

piscine bucuresti 2019Sursa foto: thepresident.ro

Daimon Summer Pool

Daimon Summer Pool este situata in cadrul Clubului Daimon din centrul Capitalei, in zona verde a parcului Tinereului si dispune de 2 piscine exterioare: Daimon Gala si Daimon Blue Laguna. Situat in sectorul 4, pe Calea Piscului, nr. 10, clubul Daimon organizeaza petreceri tematice si pool-party-uri seara. Programul de functionare a Daimon Pool este de luni pana vineri, de la 06:00 pana la 23:00, iar in weekend de la 08:00 la 21:00.

Preturile pentru acces de o zi in cadrul Daimon Pool sunt de 50 de lei de luni pana vineri si 70 de lei in weekend si sarbatori legale. In cazul copiiilor cu varste pana in 5 ani, accesul este gratuit, in schimb pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani preturile sunt de 40, respectiv 50 de lei.

piscine bucuresti 2019Sursa foto: Daimon Summer Pool FB

La Plage by Phillipe Dupre

Situat pe Soseaua Odaii, la iesire din Capitala, complexul La Plage dispune de restaurant, piscina, bar si terasa si este deschis de luni pana duminica, de la 09:00 la 20:00.

In timpul saptamanii, accesul la piscina si sezlongul costa 30 de lei, in timp ce la baldachin tariful este de 100 lei, iar pentru acces in zona VIP scoti din buzunar 150 de lei. Copiii cu varste pana in 3 ani beneficiaza de acces gratuit, in timp ce copiii cu varste pana la 12 ani beneficiaza de 50% reducere.

In weekend, sezlongul costa 50 de lei, baldachinul 150 de lei, biletul VIP 200 lei, iar copii cu varste pana in 3 ani pot intra gratuit.

piscine bucuresti 2019Sursa foto: La Plage FB

Playa Verde

Fostul strand Straulesti, situat pe bulevardul Bucurestii Noi, nr. 247, dispune de doua piscine, din care una pentru copii, lounge, plaja, zona de barbeque, masa de football, bar si terasa si 350 de sezlonguri.

Din aceasta vara. Piscina Playa Verde este deschisa de vineri pana duminica, incepand cu orele 09:00 si pana la 21:00.

Tarifele percepute de Playa Verde sunt de 50 de lei pentru adulti si 30 de lei pentru copiii cu varste de peste 7 ani. Preturile includ sezlong, in limita locurilor disponibile. Locatia este pet friendly, cu conditia ca animalele sa aiba lesa si botnita.

piscine bucuresti 2019Sursa foto: Playa Verde FB

Strandul Titan Cara

Strandul Cara din Titan detine un perimetru de circa 1,5 kilometri in interiorul caruia se afla o oaza de verdeata, trei bazine, patru terenuri special amenajate pentru fotbal, tenis de camp, mese de ping-pong si biliard, precum si o zona cu sezlonguri, baldachine, plaja si locuri de joaca pentru copii.

Preturile sunt de 20 de lei de luna pana vineri de la 09:00 - 18:00, sezlongurile nu sunt incluse in pret, iar copiii cu inaltimea de pana la 120 cm pot intra gratuit. Sambata, ai acces de noapte, de la orele 22:00 pana la 04:00 la 30 de lei, iar in weekend pe timp de zi pretul este tot de 30 de lei.

Alte facilitati in cadrul strandului Cara includ: sezlong din pvc – 10 lei, sezlong din lemn – 20 de lei, pat – 40 lei si baldachin – 60 de lei.

piscine bucuresti 2019Sursa foto: strandtitan.ro

Crangasi Aqua Park

Magic Place Aqua Park (Crangasi Aqua Park) sau fostul strand Dambovita este situat in zona Crangasi, pe Soseaua Virtutii si pune la dispozitie pe o suprafata de 7 hectare, cu o capacitate de cel putin 5000 de persoane pentru zonele accesibile la piscine, urmatoarele facilitati: plaja de nisip, sezlonguri, umbrelute, terenuri de fotbal/tenis/baschet, terapie prin sport in aer liber, tobogane pentru adulti, tobogane pentru copii, doua bazine pentru copii, trei bazine pentru adulti dintre care 2 bazine olimpice, un bazin cu valuri, beach bar, spatiu amenajat de mancare si doua parcari cu o capacitate de pana la 1000 de locuri.

Crangasi Aqua Park este deschis zilnic, intre orele 08:00 si 20:00, iar programul bazinului cu valuri si al topoganelor este intre orele 11:00 si 18:00.

Preturile pentru adulti sunt 30 de lei in timpul saptamanii si 50 de lei in weekend si de sarbatori legale. Pentru elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati tariful este de 25 de lei in timpul saptamanii si 35 de lei in weekend. Copiii cu varste sub 7 ani beneficiaza de gratuitate.

Crangasi Aqua Park are si niste oferte speciale pentru vara 2019: abonament 10 intrari pe luna la 299 lei pentru adulti si 199 lei pentru elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati sau abonament pentru 99 de zile de vara la 599 lei pentru adulti si 399 pentru restul categoriilor.

piscine bucuresti 2019

Sursa foto: Magic Place Aqua Park FB

Este un concept nou, exclusivist, situat pe strada Oltetului 30, Parc Studentest Tei. Piscina nu accepta persoane sub 18 ani si organizeaza si petreceri private.

Kundalini Pool Bar & Lounge functioneaza de luni pana vineri de la orele 10:00 pana la 18:30, iar in weekend de la 10:00 pana la 18:00. Preturile de acces la piscina sunt de 30 de lei in timpul saptamanii, cu sezlong si prosop inclus, iar sambata si duminica tariful este de 80 de lei.

piscine bucuresti 2019

Sursa foto: Alena Ozerova/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri