(P) Leonidas Romania prezinta "rasfatul fin al sarbatorilor" cu noua colectie de cadouri dulci

Leonidas Romania lanseaza noua colectie de Craciun, sub headline-ul „rasfatul fin al sarbatorilor”. Ion Codreanu, importator Leonidas Romania, da startul cadourilor de sarbatori cu noua colectie de cadouri dulci si rafinate, pentru bugete diverse.

Pralinele din ciocolata belgiana fina vin ambalate in cutii elegante, perfecte pentru a fi oferite cadou atat partenerilor de business, cat si persoanelor dragi si pot fi gasite pe site-ul www.ciocolatabelgiana.ro. Pentru noutati va asteptam si pe pagina de Facebook si contul de Instagram, unde suntem foarte activi.

Noua colectie de cadouri de sarbatori, cu praline belgiene, se gaseste in ciocolateriile din retea:
Bucuresti: Leonidas Beller, din Strada Putul lui Zamfir, nr. 3 (Piata Dorobanti) si din Leonidas Unirii de pe Bulevardul Unirii, nr. 2 (Piata Constitutiei).
Iasi: Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 26 si ciocolateria din Palas Mall, etaj 1 (intrarea Palatul Culturii).
Timisoara: Strada Episcop Augustin Pacha, nr. 10 si ciocolateria din Iulius Mall (Str. Aristide Demetriade nr. 1).
Cluj: Strada Universitatii, nr. 2.

Ion Codreanu, importator Leonidas Romania: „Cu noua colectie de sarbatori, dorim sa oferim celor care primesc cadourile noastre o experienta gastronomica rafinata. Pralinele Leonidas, din ciocolata belgiana, trebuie savurate din plin, pentru a le simti toate texturile si aromele. Avem praline la care se pot simti pana la patru gusturi diferite si care formeaza o explozie de gusturi, care inunda papilele gustative. In aceasta noua colectie, delicioasele praline vin ambalate in cutii speciale, de sarbatori, de la cutii in forma de brad, calendare advent, bomboniere si pana la cosuri cadouri cu praline, tablete, batoane din ciocolata belgiana, biscuiti, specialitati belgiene si sticle de vin sau prosecco. Acestea se pot personaliza, in functie de preferintele clientilor. Va asteptam in ciocolateriile noastre si pe site, pentru a alege cadoul perfect pentru sarbatori!”


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri