Aniversarile companiei trebuie celebrate de fiecare data asa cum se cuvine! Finalul de an este perioada ideala pentru cele mai reusite evenimente, imbinand distractia cu premierea reusitelor! Conform Event Marketing 2019, Benchmark and Trend reports, 84% dintre cei aflati in functii de conducere considera ca evenimentele corporate sunt parte integranta a succesului oricarei companii. Atunci cand vine vorba de evenimente, succesul depinde de acel element de noutate, care da sens intregii petreceri

O idee revolutionara, regasita in trendurile anului 2019, este scanarea si ulterior imprimarea 3D a invitatilor la evenimente. Acest proces permite realizarea unor figurine color in miniatura, identice cu persoanele care au fost scanate.

Alaturi de elementul central mai sunt si cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a crea cele mai reusite evenimente:

Alege o tematica potrivita

Cea mai buna abordare atunci cand vine vorba de corporate events este crearea evenimentelor de tip gala, o reiterare a inmanarii premiilor Oscar, destinate in acest caz celor mai buni angajati! Cadrul glamour intr-o sala frumos decorata si programul compus din gala de premiere si cea de distractie si socializare sunt cea mai buna idee! Startul ideal este reprezentat de oferirea unui pahar de sampanie la intrare, acesta fiind inceputul unui eveniment de poveste.

Citeste si:
COVID-19 | Airbus va produce viziere imprimate 3D pentru cadrele...
COVID-19 | Airbus va produce...

Spune o poveste

In general, evenimentele de final de an trebuie sa aiba o atmosfera in ton pozitiv, care sa transmita mesajul evolutiei si al succesului in business, fiecare angajat fiind parte din poveste. Astfel, incepand cu speech-ul cu accent asupra implicarii fiecaruia si continuand cu mesaje sau clipuri motivationale sau chiar cu retrospectiva anului precedent, intreg conceptul trebuie sa transmita faptul ca povestea merge mai departe.

Detaliile fac diferenta

Incepand cu invitatia care trebuie sa capteze pana la ultimul invitat, continuand cu atentiile si premiile oferite angajatilor, orice forma, culoare, sau obiect va face diferenta in mintea celor prezenti. Un mare impact il au premiile personalizate, care pot fi expuse in propria casa.

Citeste si:
Top 10 cele mai sigure locuri de călătorit în Europa în 2020
Top 10 cele mai sigure locuri...

Statuetele 3D sunt o alegere inspirata, un motiv de mandrie pentru fiecare angajat, premiat in functie de diverse criterii. Acestea transpun cea mai buna versiune, a fiecarui om, surprins in cel mai bun moment al sau, a carui imagine este captata pentru totdeauna intr-o statueta 3D. Afla totul despre acest concept aici.

Se spune ca productivitatea la locul de munca este strans legata de satisfactia angajatilor. Evenimentele sunt momente ideale pentru manifestarea aprecierii pentru fiecare membru al echipei, de aceea iti recomandam sa optezi pentru un cadou deosebit pentru angajatii tai, precum statuetele 3D marca Minimizer.

Minimizer este un concept de tehnologie prin intermediul careia se realizeaza duplicate in miniatura prin tehnici de scanare si printare 3D!

Citeste si:
Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte ieşirea din izolare printr-o...
Regina Elisabeta a II-a...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Sociolog despre redeschiderea teraselor: Societatea este destul de responsabilă
Setari Cookie-uri