European Festival Awards a desemnat castigatorii editiei 2019, iar festivalul Electric Castle desfasurat pe domeniul Banffy din Cluj a fost desemnat "Cel mai bun festival european de dimensiuni medii".

Fanii festivalului au avut propria contributie la obtinerea premiului, votul acesta aducand Electric Castle pe lista scurta a evenimentelor nominalizate pentru editia 2019. Castigatorul a fost ales de un juriu format din oameni de specialitate care lucreaza in industria de entertainment si evenimente.

„Daca pentru unii a treia oara e cu noroc, pentru noi se pare ca a fost a... saptea. Incepand cu prima editie, am fost nominalizati in fiecare an in finala European Festival Awards, dar aseara am si castigat premiul pentru Best Medium-Sized Festival”, a declarat Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Electric Castle se afla, in prezent, in pregatirea editiei cu numarul 8, care va avea loc intre 15 si 19 iulie, pe domeniul Banffy din comuna Bontida, Cluj. Primele nume de pe afis au fost deja confirmate, printre ele aflandu-se twenty øne piløts, trupa cu cel mai bun album rock al ultimei decade, Foals, cotati unul dintre cele mai bune acturi live britanice, The Neighbourhood, Zhu, Rezz, Fisher, Floating Points si multi altii.

Festivalul isi va intampina publicul intr-un spatiu al carui suprafata creste, fata de editia anterioara, cu peste 30%, cu o noua structura a scenelor si un camping adus la standardul de „festival in festival” prin noile facilitati adaugate.

Sursa foto: Angyalosi Beata / Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Tururi virtuale în Israel: CINCI locuri pe care le poți vizita cu doar un click
Setari Cookie-uri