In luna februarie, PAUL introduce o gama de prajituri, cu ocazia Sfantului Valentin. Colectia in editie limitata se numeste "Un Cœur pour deux" si este disponibila intre 7 si 24 februarie, in toate brutariile PAUL din tara. Noutatea de anul acesta este prajitura Cœur Pistache Choco, un trio rafinat de ingrediente, precum ciocolata, fisticul si fructele.

Gama cuprinde prajituri delicioase, atat ca portii individuale, cat si ca mini-torturi ce pot fi impartite in doi: Cœur Feuillette Framboise (cu crema de vanilie si zmeura) si Cœur Pistache Choco (cu crema de ciocolata, fistic si fructe).

Colectia Un Cœur pour deux este disponibila in toate brutariile PAUL, inclusiv cele de tip chariot, pana la data de 24 februarie 2020.

In Romania, lantul de brutarii PAUL este prezent incepand cu anul 2008 si detine actualmente 17 brutarii. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake, Agora Floreasca), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj-Napoca (Vivo! Mall) si Constanta (City Park Mall). In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, S-Park, Bucharest One, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.

Retail jobs

Sursa foto: Patiserie Paul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri F