Atunci când achiziționezi mobilierul din dormitor, există mai mulți factori pe care trebuie să îi iei în considerare.

Petreci destul de mult timp în dormitor, de aceea este foarte important ca mobilierul să fie rezistent și potrivit stilului și necesităților tale. Iată câteva aspecte de care să ții cont atunci când selectezi mobilă domitor:

Inspiră-te

Poate nu știi de unde să începi. Este adevărat, există o mulțime de magazine în care poți căuta idei pentru dormitorul tău. Uită-te peste câteva reviste de amenajări interioare pentru a-ți da seama ce îți atrage atenția. Dacă folosești des rețele de social media, consulta blogurile de design și vei afla informații despre o mulțime de concepte și stiluri.

Nu te gândi doar la elementele de bază

Citeste si:
Cum dezvolti un business profitabil in HoReCa
Cum dezvolti un business...

Crezi că singurul element la care trebuie să fii atent este patul? Există atât de multe opțiuni și accesorii de care ai nevoie în dormitor. Cum ți se pare ideea unui birou în dormitor? Sau poate două noptiere, o comodă, un șifonier spațios sau un dresing. Pe măsură ce începi să legi ideile pe care le ai, gândește-te nu doar la stil, ci și la rolul și funcția fiecărei piese pe care o alegi. Oare ce elemente de mobilier vei include în rutina ta?

Decide de la ce magazin vei cumpăra

Dacă te-ai hotărât să cumperi mobilă dormitor nouă, trebuie să te gândeșți cu atenție de la cine vei cumpăra. Poți accesa atât producători de mobilier cât și distribuitori mari sau mici, important este să cunoști detaliile produselor și să vezi dacă, nu cumva, poți găsi același produs la un preț mai mic în altă parte. Nu are rost să cheltuiești în plus pentru un produs similar.

Măsurători riguroase

Citeste si:
TEDxBucharest Metamorphosis are loc in acest weekend
TEDxBucharest Metamorphosis...

Înainte de a selecta mobila, trebuie să te asiguri că aceasta se va potrivi perfect în dormitorul tău. Acest aspect este foarte importat când selectezi un pat, dar se aplică și altor piese de mobilier, cum ar fi șifonierul sau comoda pentru televizor. Cel mai bine ar fi să mergi la magazin doar atunci când ai făcut o lista de măsurători relevante. Acest lucru te va ajuta să selectezi mobilierul care se potrivește cel mai bine - ai nevoie și de spațiu liber în cameră.

Hotărăște-te asupra unui concept și nu te abate de la el

Chiar dacă ai atât de multe opțiuni pentru mobilierul de dormitor, nu trebuie să te simți copleșit. Pentru a reuși să-ți restrângi alegerile, gândește-te la o tema sau idee care îți place și pe care ai vrea să o vezi zilnic în dormitorul tău. Poți utiliza diferite site-uri de design și amenajări pentru a căuta câteva idei. După ce ești convins de ceea ce cauți, alege piesele potrivite conceptului. Astfel procesul va fi mult mai ușor.

Asigură-te că mobilierul este rezistent

Citeste si:
Coronavirus: Un cuplu din India şi-a numit gemenii "Corona" şi "Covid"
Coronavirus: Un cuplu din...

Deoarece vei folosi foarte mult mobilierul din dormitor, trebuie să verifici întotdeauna calitatea materialelor, astfel încât să nu se rupă sau păteze cu ușurință. Informează-te înainte de a cumpăra pentru a te asigura că îți vei investi banii într-un mod inteligent.

Cumpără articole de mobilier ușor de asamblat

Poate vrei un pat somptuos și diferit, însă te vei confrunta cu frustrări în momentul asamblării, dacă acesta este prea dificil de montat. Cel mai bine ar fi să îți faci un plan: dacă vrei să montezi singur, cumpără produse mai simple.

Dormitorul tău este așa cum îl faci, iar mobilierul joacă un rol major în asta. Procesul de achiziționare a unui mobilier nou poate fi acum o bătaie de cap, dar dacă îți faci un plan bine pus la punct, sigur va merita efortul. Ținând cont de aceste aspecte te poate ajuta să obții exact ceea ce vrei de la mobilierul tău din dormitor. Poate, într-o zi, camera ta va deveni o inspirație pentru altcineva!


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
FIFA a amânat toate meciurile internaţionale prevăzute în luna iunie
Setari Cookie-uri