Expoziţia universală care urma să fie deschisă în octombrie 2020 la Dubai va fi amânată cu un an din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat Biroul Internaţional pentru Expoziţii (BIE), după ce o rezoluţie în acest sens a obţinut votul majorităţii statelor membre.

Expoziţia universală urma să fie organizată în oraşul Dubai din Emiratele Arabe Unite în perioada 20 octombrie 2020 – 10 aprilie 2021.

În luna martie a acestui an, Emiratele Arabe Unite au propus amânarea, cu un an, a Expo 2020 Dubai, după ce mai multe state participante şi-au exprimat nevoia de a amâna deschiderea expoziţiei, pentru a le permite să depăşească pandemia provocată de noul coronavirus, scrie Agerpres.

Amânarea Expo 2020 Dubai, pentru perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022, va fi aprobată în mod oficial de Biroul Internaţional pentru Expoziţii (BIE), în condiţiile în care rezoluţia a depăşit majoritatea necesară de două treimi din statele membre care au votat în favoarea modificării datei”, a informat organismul internaţional într-un comunicat de presă.

Citeste si:
Gratuitate la muzeul Antipa de Ziua Colectiilor Deschise
Acces gratuit la muzeul...
Sursa foto: shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Simona Halep a dezvăluit ce a făcut cu primii bani obținuți din tenis
Setari Cookie-uri