Românii ținuți în case timp de peste două luni s-au ocupat timpul liber cu renovări, relaxare, dar s-au dedicat și activităților de dezvoltare profesională. Aproape jumătate dintre aceștia recunosc și că au petrecut mai multe ore pe rețelele de socializare.

Ca urmare a suspendării temporare a activității, respondenții au avut timp liber pentru a renova (27%), relaxare (20%), alte proiecte personale și dezvoltare profesională.

27% dintre respondenți declară că nu au avut mai mult timp liber în această perioadă.

Alte răspunsuri frecvente au fost activitate fizică, lectură, vizionare de filme, sau implicare în acțiuni de voluntariat.

Mai mult și mai multe pe social media

Distanțarea nu a redus socializarea, ci a mutat-o și mai mult în online, în social media. Aproape jumătate (42.4%) din participanți au declarat că au petrecut mult mai mult timp pe social media în perioada izolării, în timp ce doar 16% au răspuns că stau mai puțin, iar 41% apreciază că perioada petrecută în social media nu s-a schimbat foarte mult.

Citeste si:
Studiu: Românii lasă multinaționalele pentru a „câștiga” mai mult...
Studiu: Românii lasă...

Dar social media nu mai e demult doar un mediu de socializare. 40% dintre respondenții la acest studiu folosesc social media pentru a se menține informați, 25% dintre respondenți - pentru a căuta activ joburi și 5% pentru cumpărături.

HappyRecruiter este un Ecosistem Digital de Recrutare care oferă echipelor de recrutare instrumentele pentru a selecta, filtra și gestiona cu succes candidații, folosind-o pe Dora, asistentul virtual în mediile în care aceștia sunt disponibili, respectiv Facebook, Messenger și Instagram.

Sursa foto: shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Citește și
Simona Halep a dezvăluit ce a făcut cu primii bani obținuți din tenis
Setari Cookie-uri