O regiune americană oferă 10.000 de dolari celor care se mută în ea

Pandemia a schimbat ordinea cu care eram obișnuiți. Cu toții avem nevoie de un nou început. Însă, pentru că timpul nu poate fi dat înapoi, ne putem mulțumi cu o mișcare inteligentă, în urma căreia să devenim și bogați. Regiunea americană Arkansas a anunțat că va oferi 10.000 de dolari celor care sunt dornici de o nouă experință. Arkansas-ul este cunoscut drept unul dintre cele mai frumoase locuri din America, nivelul de trai fiind unul foarte bun, la costuri foarte mici, potrivit Forbes.com.

Programul inițiat de Arkansas este similar celor din Italia, Oklahoma sau Vermont, care au oferit bani pentru a motiva oameni să se mute în zonele cu pricina. Decizia din Arkansas a fost luată de Consilul din regiune, care a gândit un plan pentru a atrage rezidenți.

Consiliul nu a dezvăluit câți aplicanți vor fi acceptați, însă suma pusă la bătaie depășește 1 milion de dolari. În plus față de cei 10.000 de dolari, programul implică și oferirea unei biciclete, cu ajutorul căreia noii rezidenți pot explora zona, cele 162 de mile de căi pavate și cele 322 de mile de trasee montane pentru bicicliști.

Potrivit lui Nelson Peacock, președinte și CEO al Consiliului din Arkansas, intenția programului este de a atrage tinere talente, dar și forță de muncă.

”Arkansas are cea mai rapidă creștere economică din întreaga țară, dar avem nevoie de stimuli noi în mediul de business pentru a păstra această creștere economică pentru viitor”, a declarat Peacock.

Citeste si:
Ce spune Anthony Fauci despre reuniunile familiale de Ziua...
Ce spune Anthony Fauci despre...

Tot el a mai spus și că, momentan, sunt peste 10.000 de locuri de muncă vacante, ce așteaptă să fie ocupate.

În același timp, Arkansas a fost nominalizat a șasea cea mai populară regiune în care merită să locuiești.

”Pandemia a deschis calea oportunităților pentru orașele mici, astfel încât să atragă cât mai multă forță de muncă”, a declarat și Richard Florida, membru în Heartland Forward.

Dacă oamenii sunt dornici de o zonă mai puțin urbanistică, de ce nu Arkansas, care are un potențial enorm de dezvoltare.

Citeste si:
Muta-te aici si primesti 10.000 de dolari - Care sunt conditiile
Muta-te aici si primesti...

Sursa foto: www.forbes.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »Setari Cookie-uri