Într-un birou, organizarea lucrurilor primează, pentru o bună desfășurare a activității. Indiferent că este vorba de un birou personal sau al unei companii, păstrarea ordinii este necesară. Fiecare obiect trebuie așezat sau depozitat într-un anumit spațiu. De aceea, este nevoie de un mobilier adecvat, care să se adapteze cerințelor tale. Deci, care ar fi obiectele de mobilier care ți-ar facilita activitatea și ți-ar face ziua mai plăcută la birou?

Masă de birou

Ideal ar fi să începi cu masa de birou, pentru că aici îți vei petrece toată ziua de lucru. Pentru a alege modelul potrivit, trebuie să iei în considerare anumite aspecte, precum dimensiunea biroului tău și a locului în care vrei să o așezi. În funcție de nevoile tale, te poți orienta către o masă de birou rotundă, de exemplu, una dreptunghiulară sau una specială pentru colț. Nu omite faptul că trebuie să alegi un model suficient de lat, astfel încât să ai spațiu pentru laptop, tastatură, mouse, lampă sau diverse accesorii sau suporturi.

Dulap metalic

Acest tip de mobilier îți aduce numeroase beneficii și are mai multe întrebuințări. În primul rând, păstrează în siguranță actele, documentele și bunurile de valoare, datorită sistemului de blocare cu cheie standard. Pentru că este confecționat din metal, va rezista în cazul unui incendiu, deci va salva obiectele depozitate. În acest dulap metalic se pot depozita dosare, truse cu scule, diverse echipamente de protecție, ustensile, instrumente sau chiar substanțe toxice. Este o investiție pe termen lung, pentru că durata de funcționare se întinde pe parcursul mai multor ani.

Scaun de birou

Munca de birou presupune să îți petreci foarte multe ore pe scaun. De aceea, ai nevoie de un model care să îți asigure tot confortul. Un scaun de birou ajustabil, cu roți, îți va oferi flexibilitate. Nu vei fi nevoit să te ridici în picioare de fiecare dată când ai nevoie de un anumit document. De asemenea, îți vei păstra coloana dreaptă, fără să fii obligat să stai cocoșat, pentru că îți vei ajusta spătarul. Astfel, nu o să fii încordat și tensionat atunci când vei avea o zi stresantă sau când vei lucra la un proiect foarte important.

Nelipsita bibliotecă

Într-un birou și nu numai, biblioteca joacă un rol important. Pe lângă faptul că denotă un apetit către cunoaștere și cultură, aceasta are și rolul de depozitare. Pe lângă clasicele cărți, în bibliotecă poți așeza cu succes și albume muzicale, fotografii, documente sau chiar diverse colecții.

Rollbox

Rollbox-ul își are utilitatea într-un birou datorită faptului că nu ocupă mult spațiu, iar sertarele acestuia sunt de mare ajutor atunci când ai de depozitat obiecte mai puțin voluminoase. Aici îți poți păstra diverse accesorii, precum o cană, colile pentru imprimantă, pixuri și markere. De obicei, acesta se amplasează lângă masa la care care îți desfășori activitatea zilnică, pentru a putea avea acces rapid la obiectele de care ai nevoie la momentul respectiv.

Un birou se poate amenaja în multe moduri, în funcție de nevoile și gusturile fiecăruia. Totuși, se impune achiziționarea unor obiecte de mobilier indispensabile, care facilitează activitatea de zi cu zi. Pentru o bună desfășurare a lucrurilor, ai nevoie de o organizare impecabilă a obiectelor din această încăpere. Mai precis, documentele să fie așezate în ordine, clasificate după propriile criterii, să ai suficient spațiu și un dulap metalic dedicat depozitării obiectelor, un scaun confortabil și flexibil, pentru a evita eventualele afecțiuni ale coloanei vertebrale, plus o masă de birou suficient de mare. Astfel, de fiecare dată când vei intra în birou, va exista o atmosferă plăcută, în cadrul căreia vei munci cu spor, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri