5 Februarie 2021

Cazare Ziua Îndrăgostiților: cinci cabane la munte unde ai putea petrece sărbătoarea



Suntem la câteva zile distanță de Ziua Îndrăgostiților, binecunoscutul Sfânt Valentin. Pe lângă sărbătoarea cuplurilor, aceasta poate fi o bună ocazie să fugim de sunetul tramvaiului din centrul orașului sau de scârțâitul canapelei din sufragerie, unde ne-am petrecut aproximativ un an. Românii au ales să rezerve deja vacanțe în Predeal, Sinaia sau Zanzibar, pentru zilele din jurul 14 februarie. Însă dacă ne aflăm în căutarea unui loc izolat, unde să ne bucurăm de liniștea naturii, iată câteva cabane la munte, care, în afară de priveliștea pe care o oferă, surprind și prin construcția inedită.

Casa Ele River Resort

Casa Ele River Resort Băișoara este o cabană inedită situată în satul Frăsinet, comuna Băișoara din județul Cluj. Amplasată în Munții Apuseni, la doar 45 de kilometri de Cluj-Napoca, Casa Ele surprinde prin designul rustic-industrial.

Casa Ele dispune de o capacitate de opt persoane în patru camere, două băi, întinzându-se pe o suprafață utilă de 100 mp.

La parter, Casa Ele este compusă din living, zonă de dining, bucătărie, un dormitor dublu și o baie.

Casa Ele se închiriază integral pentru minimum 2 nopți, accesul ciubărului fiind inclus în prețul de închiriere. Prețul pentru o noapte de cazare este de 650 lei.

Sursa Foto: iturist.ro/ Casa Ele River Resort


Cabana A Topli?>a

Cabana A Toplița este situată în Toplița, jud. Harghita, la o distanță de 2 km de pârtia de schi Toplița, oferind vedere către oraș. Amplasată în partea de nord a Depresiunii Giurgeu din Carpații Răsăriteni, în zona de intrare a râului Mureş în Defileul Topliţa-Deda, cabana se află la 500 de metri de centrul spa și la 2 km de pârtia de schi Toplița.

Cabana dispune de trei dormitoare cu pat dublu, living, bucătărie, două băi, terasă, foişor, ciubăr. Este dotată cu încălzire în pardoseala şi centrala termică automatizată. Capacitatea optimă de cazare este de șase persoane însă poate acomoda până la opt adulți întrucât livingul este dotat cu o canapea extensibilă.

Cabana A Toplița se află la 27 km de Borsec, respectiv 38 km de Gheorgheni. O noapte de cazare în cabană este în valoare de 800 de lei.

Sursa Foto: iturist.ro/ Cabana A Toplița


Zen Garden Oradea

Zen Garden este un spațiu aflat în mijlocul naturii, special creat pentru relaxare și voie bună, în care lucrurile simple te fac să te simți Zen.

Zen Garden pune la dispoziția turiștilor trei căsuțe din lemn, de tip cort, construite pe un deal al orașului Oradea, având o capacitate de cazare pentru șase persoane în trei paturi duble și un ciubăr cu o capacitate de opt persoane.

Locația este una de tip camping, totul fiind în aer liber și dispune de un foișor, un bar cu tot necesarul pentru gătit și luat masa, (tacâmuri, pahare, farfurii, mini frigider), zonă de gătit (grătar, disc, ceaun) și o zonă de stat în jurul focului.

Întrucât este o locație de tip camping, baia / toaleta se află în aer liber. Toaleta este una ecologică din lemn, iar pe un perete avem dus în aer liber acţionat cu un boiler electric. Toaleta este la aproximativ 10 m de căsuţe.

Prețul pentru o noapte de cazare este de 200 de lei.

Sursa foto: iturist.ro/ Zen Garden Oradea


Cabana Cozy Nest

Cabana Cozy Nest este un loc retras și inedit din Susenii Bârgăului, comuna Prundu Bârgăului, județul Bistrița-Năsăud.

Cabana are o capacitate de șase persoane și dispune de trei dormitoare, două băi și un duș, un living generos și bucătărie.

Având o suprafață de 130 m², cabana Cozy Nest se închiriază integral, în regim self-catering și pune la dispoziția oaspeților șemineu, încălzire în pardosea (în living, bucătărie și băi iar în restul casei sunt amplasate calorifere), saltele memory, perne din puf de gâscă, sistem audio Hi Fi surround (boxe în tavan, pe terasă și în salon), terasă, grădină spațioasă, loc amenajat pentru grătar, sistem self check-in și parcare privată.

De asemenea, unitatea de cazare este pet-friendly, acceptând animale de companie.

O noapte de cazare costă 549 de lei.

Sursa Foto: iturist.ro/ Cabana Cozy Nest


Panoramic Cabin St??nceni

Panoramic Cabin este o cabană cu design scandinav, amplasată în mijlocul naturii, în comuna Stânceni din județul Mureș, la doar 8 km de municipiul Toplița.

Panoramic Cabin Stânceni are o capacitate de cazare de șase adulți, fiind compusă din două dormitoare, living și bucătărie complet utilată. Cele două dormitoare sunt dotate cu pat dublu, iar livingul dispune de două canapele extensibile.

Construită în 2020, cu un design scandinav, cabana oferă turiștilor o priveliște de vis, numai bună pentru cei care își doresc o perioadă de deconectare de la viața urbană. Accesul este facil, la doar trei minute de drumul principal.

Prețul pentru o noapte de cazare este de 500 de lei.

Sursa Foto: iturist.ro/ Panoramic Cabin




Citeste si