Una dintre cele mai rare sticle cu șampanie din lume este de vânzare la prețul de 173.000 de lire, numai producerea sticlei costând 3.400 de lire.

Sticla de 30 de litri, cunoscută sub numele de Melchizedek, este una dintre cele doar patru sticle produse de investitorul în vinuri Oeno, de la brandul de șampanie Boerl & Kroff, scrie metro.co.uk.

Șampania, care poate fi servită în până la 350 de pahare de fizz, este formată din 90% Pinot Noir, 7% Chardonnay și 3% Pinot Meunier, venind cu un stand propriu. Acesta provine dintr-un vintage din 1995, făcându-l astfel unul dintre cele mai rare sortimente de șampanie.

Ar fi minunat să sărbătorești o nuntă sau alt eveniment cu o astfel de șampanie, cu atât mai mult cu cât pot fi serviți aproximativ 350 de invitați. Există chiar și un dispozitiv special care este folosit pentru a putea servi invitații, date fiind dimensiunile sticlei.

Stéphane Sésé, Boerl & Kroff’s CEO

Sursa Foto: Boërl & Kroff/ Facebook

Așa cum este menționat mai sus, doar sticla a costat 3.400 de lire sterline, fiind creată într-o instalație de suflare a sticlei din Italia, unde cuptorul a funcționat constant pentru a menține temperaturile ridicate, astfel încât dimensiunile ambalajului să fie suficient de mari.

Sursa foto: Boërl & Kroff/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri