Le sugerez să pună niște polițe cu câteva cărți la B4 Market. S-ar putea să facă minuni…

Înainte era acolo head office-ul interlopilor. Cei mai mulți din lumea sportului și din jurul ei, din câte mi s-a spus. Ambiance Cafe, ani de zile trebuia să ocolești locul pe celălalt trotuar, ca să nu le mai vezi fetele buhăite. Și fiindcă nu mai încăpeai. Noroc că făcuseră ușa mai îngustă, altfel ar fi intrat mașinile lor cât camionul prin terasă până la bar. I-am văzut și acum dând târcoale din nou, însă sunt încă în minoritate printre cei cu aer de oameni civilizați.

A durat foarte mult renovarea și schimbarea, aproape un an. Dar a meritat, e cu totul și cu totul altceva acum acolo, pe Beller, în Parcul Floreasca. Au făcut geamuri și în spate, către parc, slavă Domnului! Băieții care au și E3 by Entourage au băgat mâna adânc în buzunar, au muncit, au așteptat. A ieșit foarte frumos. I-au spus B4 Market. De la beans, bread, breakfast, bistro. Eu i-aș fi spus B5 Market: Beller, beans, bread, breakfast, bistro

Conceptul e simplu, însă asta vor și bucureștenii, Și ca să o arate, au dat navală încă din prima zi. Nu găsești loc acolo. Poate doar dacă îți iei ceva la pachet și mănânci pe o bancă de alături, în parc. Se mănâncă așa la B4 Market: all day breakfast, cu multe ouă și ce mai mănâncă lumea dimineața, apoi sandviciuri, salate, câteva feluri de mâncare simple, însă bine făcute și frumos prezentate. Patiserie, pâine, cafenea, ceainărie, bar, terasă. Ce am mâncat noi a fost foarte bun.

Și serviciul a fost bun. S-au prins ce fel de oameni trebuie să pui într-un astfel de loc și pentru astfel de clientelă. Chelneri și chelnerițe tineri, plăcuți, cu chef de vorbe și de glume. Dacă s-ar așeza ei la mese și s-ar ridica vreo câțiva clienți ca să servească, nu ar observa nimeni. Asta e, de fapt, “regula de aur” a client service-ului occidental în astfel de localuri. Băieții de la B4 Market și-au însușit-o, și îi felicit pentru asta. Că or fi citit despre ea în vreo carte, sau că au ajuns singuri la această concluzie, nu contează, desigur. Important e că te simți bine la ei.

B4 Market e un lucru excelent făcut. Atât cât se poate face în București, desigur. Dacă nu se vor întoarce interlopii, va fi unul dintre cele mai frumoase și mai bune bistrouri cu terasă din oraș (sau invers, terasa cu bistrou). Cu fumul lui cu tot. Cineva a scris odată că localurile care vor să țină interlopii la distanță ar trebui să pună câteva polițe cu niște cărți pe ele, la vedere. Asta cică-i sperie de moarte pe interlopi și efectul e de lungă durată. Le dau eu niște cărți pe gratis celor de la B4 Market, dacă vor să încerce soluția…

Sursa foto: George Butunoiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri