Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în meciul cu germanca Angelique Kerber, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 1.577.613 euro, din cauza unor probleme la gamba piciorului stâng. Jucătoarea de tenis a scris pe Twitter că o ruptură musculară a împiedicat-o să continue partida.

Halep (29 ani), numărul trei mondial, nu a mai putut să joace din cauza durerilor acute, survenite brusc, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30, după 57 de minute, scrie Agerpres.

Halep a dominat clar primul set şi s-a impus cu un sec 6-1, a condus cu 2-0 în actul secund, dar Kerber (33 ani, 26 WTA) a început să joace mai bine şi a egalat, 2-2. Halep a condus cu 3-2, cu un nou break, dar Kerber a egalat, meciul fiind întrerupt apoi.

''Din nefericire, testul cu ultrasunete a arătat că am ruptură musculară la gamba stângă. Voi face un RMN mâine pentru a înţelege gravitatea accidentării, însă în acest moment nu ştim care va fi timpul de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să părăsesc în acest fel turneul de la Roma...'', a afirmat Halep, campioana en titre al Foro Italico.

Halep va primi pentru evoluţia sa 10.726 de euro şi 60 de puncte WTA.

La dublu, Irina Begu şi italianca Sara Errani s-au calificat în sferturile de finală, după 6-3, 3-6, 10-7 cu perechea Ellen Perez (Australia)/Shuai Zhang (China), într-o oră şi 23 de minute.

Begu şi Errani şi-au asigurat un cec de 11.130 euro şi 190 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sferturi contra învingătoarelor din meciul Elena Vesnina/Vera Zvonareva (Rusia) - Nicole Melichar (SUA)/Demis Schuurs (Olanda/N.3).

Într-o partidă din prima rundă, Monica Niculescu şi rusoaica Ala Kudriavţeva au fost învinse de cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Asia Muhammad (SUA), cu 6-2, 6-1, în doar 54 de minute.

Învinsele vor primi 5.242 euro şi un punct WTA la dublu.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri