Serialul spaniol "La Casa de Papel" ("Money Heist") se va încheia în 2021 cu un ultim sezon, care va fi difuzat în două părţi, în lunile septembrie şi decembrie.

Fanii serialului vor putea simţi că fac parte din această producţie difuzată de Netflix datorită unei "experienţe imersive", care îi va purta în oraşe precum New York, Miami şi Ciudad de Mexico.

Plataforma de streaming Netflix va promova astfel sfârşitul acestei ficţiuni spaniole, devenită din 2017 un fenomen internaţional, care se desparte anul acesta de public cu un sezon în două părţi, ce vor fi lansate în septembrie şi în decembrie.

Netflix a anunţat miercuri deschiderea unei liste de rezervări pentru ca fanii să poată vizita, vara aceasta, platourile de filmare din Paris, Londra, New York, Ciudad de Mexico şi Miami.

Reprezentanţii Netflix au promis că fanii vor putea să ajungă şi în diverse spaţii din Los Angeles, Sao Paulo, Singapore, Roma şi Madrid în care au fost filmate scene pentru această producţie, notează Agerpres.

Fiecare atracţie va avea o tematică adaptată oraşului vizitat şi va permite publicului să probeze ţinutele protagoniştilor, să interacţioneze cu personajele şi să le decidă soarta.

'La Casa de Papel' s-a născut în Spania, dar a cucerit imaginaţia întregii lumi. Acum, aducem spectacolul mai aproape de casă.

directorul departamentului de experienţe al Netflix, Greg Lombrado

Sezonul cinci va fi lansat în două părți

Datele 3 septembrie şi 3 decembrie au fost alese pentru lansarea în două părţi a celui de-al cincilea sezon al acestui serial, considerat unul dintre cele mai mari succese din istoria televiziunii spaniole.

Prima parte din ultimul sezon va prezenta o confruntare războinică dusă la extrem pentru a anihila grupul de protagonişti, La Banda, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale şi, prin urmare, va fi "o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele", a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

"Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război", au adăugat reprezentanţii platformei Netflix.

Sursa foto: Facebook / Casa de Papel

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri