A oferi cadouri a fost întotdeauna o tradiție. Oportunitățile pentru a oferi daruri celor dragi sunt disponibile în fiecare zi. Totuși, atunci când căutăm cadoul perfect, devine dificil să facem alegerea corectă, având în vedere numeroasele posibilități disponibile.

Acesta este motivul pentru care optăm din ce în ce mai mult pentru cadouri personalizate. Acestor tipuri de cadouri, indiferent de natura lor, le putem adăuga acel touch personal. În plus, arată o grijă specială pentru persoană căreia îi este destinat cadoul personalizat.

Așa că, pentru a alege acel cadou personalizat perfect, trebuie să știi totul despre cadourile personalizate, cum ar fi diferitele tipuri de articole pe care le putem personaliza, cui să le oferim și cum să le personalizăm.

Diferitele tipuri de obiecte ce pot fi personalizate

Numărul articolelor care pot fi personalizate a crescut constant în ultimii ani. Le putem clasifică în următoarele categorii:

1. Obiecte de uz casnic

Acasă - este locul în care ne simțim cel mai bine și unde ne petrecem mult timp. Este un loc în care ne întâlnim în familie și împărtășim momente memorabile. Acesta este motivul pentru care fiecare își decorează casa după propria imagine.

Poți astfel oferi accesorii personalizate de bucătărie, cum ar fi căni, pahare, tăvi. Pentru decor, pot fi personalizate multe obiecte: pânze și rame foto, afișe, ceasuri și multe altele.

2. High tech

Noile tehnologii fac parte din viața noastră de zi cu zi și ocupă un loc important, fie acasă, la serviciu, la școală sau în timpul liber. Multe accesorii sunt personalizabile în mod unic. Oferirea unui accesoriu de înaltă tehnologie este, așadar, o alegere bună. Difuzoarele bluetooth, suportul pentru telefon, căștile sunt cele mai populare cadouri de înaltă tehnologie.

În acest univers, cadoul personalizat inconfundabil este husa sau carcasa de protecție pentru smartphone. Astăzi, nu ne mai putem lipsi de smartphone-urile noastre.

Acest accesoriu a devenit o necesitate pentru a proteja acest obiect prețios. Indiferent dacă este o husă rigidă sau flexibilă sau o husă din țesătură sau piele, poți personaliza aceste accesorii după cum dorești, cu o fotografie, un logo sau un mesaj.

3. Bijuterii

Bijuteriile personalizate sunt foarte populare deoarece reprezintă un cadou foarte la modă. Aceasta este alegerea perfectă dacă dorești să oferi un cadou unei persoane dragi sau cuiva special.

Gravarea este asigurarea că nimeni altcineva nu deține bijuteriile pe care le oferi, ceea ce face ca darul tău să fie unic. În ceea ce privește personalizarea, posibilitățile sunt nelimitate: coliere, brățări, inele, din aur sau argint. Pot fi personalizate cu prenume, poreclă, o dată anume, mesaj sau chiar o fotografie.

4. Textile

Textile personalizate sunt cadoul perfect. Există multe ocazii de a oferi o îmbrăcăminte personalizată. Ideal pentru zilele de naștere, puteți adăuga pe un tricou, de exemplu, un mesaj plin de umor sau emoționant. Textilele personalizate reprezintă un mare avantaj pentru companii. Personalizat cu un logo, oferă o strategie de marketing excelentă pentru un public larg.

5. Cutii

Da, cutiile sunt o altă opțiune de a oferi un cadou. Fie că alegi cutii de bijuterii sau cutii de vin personalizate, aceste obiecte pot fi imprimate cu mesaje sau imagini ce înseamnă ceva pentru persoana care primește cadoul. În plus, poți alege un anume obiect, ce nu poate fi personalizat, dar poți personaliza metoda de a-l oferi, adică prin intermediul cutiei. Ulterior, cutia va fi păstrată și chiar refolosită cu diverse scopuri.

Cui ar trebui să oferi cadouri personalizate?

Cadourile personalizate sunt din ce în ce mai populare în context personal, dar și profesional. Pentru cine sunt articolele personalizate cadouri perfecte și din ce motive?

1. Rude

A oferi cadouri familiei sau prietenilor este o modalitate excelentă de a le arăta cât de mult îi iubim. Personalizarea obiectelor este o modalitate foarte bună de a suda aceste legături puternice. Cadoul personalizat are multe avantaje.

Este ceva unic. Cadourile personalizate sunt din ce în ce mai populare în zilele noastre, datorită unicității lor. În plus, poți fi sigur că nimeni nu a primit vreodată același cadou!

Arăți interes și afecțiune atunci când oferi cadouri personalizate. Oamenii se simt iubiți și prețuiți când li se oferă un asemenea cadou.

Perfect pentru toate ocaziile. Poate fi folosit pentru ziua de naștere, Crăciun, nuntă, botez ... poți personaliza cadoul după gusturile destinatarului tău, dar și după ocazie!

2. Cadouri personalizate pentru copii

Oferirea de cadouri personalizate copiilor este deja o tradiție. Poți să-i gravezi numele sau să-l brodezi / imprimi dacă vorbim despre materiale textile. De exemplu, poți oferi: salopete personalizate, body-uri personalizate, jucării de plus personalizate.

3. Angajați

Deoarece angajații sunt esențiali pentru afacerea ta, este important să îi onorezi într-un mod care îi face să se simtă apreciați. A le oferi cadouri personalizate este un semn de recunoaștere pentru munca lor grea. Acest lucru le poate spori și mai mult angajamentul față de afacerea ta și astfel le poate crește productivitatea și le vei promova loialitatea.

4. Clienți

Pentru a stabili o legătură adevărată cu clienții tăi și a-i păstra, este important să îi faceți să se simtă apreciați. Deși există multe modalități de a face acest lucru, cum ar fi oferirea de reduceri, una dintre cele mai ușoare și mai eficiente modalități este de a le oferi un cadou personalizat.

Cum să personalizezi cadourile?

Poți personaliza un obiect în mai multe moduri. Totul depinde de mesajul pe care dorești să-l trimiți.

Cu o fotografie: fotografiile sunt cele mai bune amintiri. Uneori o fotografie este mai bună decât cuvintele! Cadoul personalizat cu o fotografie este un cadou sentimental în care emoția va fi iminentă.

Cu text: poți introduce un nume, un prenume sau un mesaj în funcție de spațiul disponibil pe suportul selectat. În funcție de suport, textul tău poate fi tipărit, gravat sau brodat.

Cu un logo: pentru a promova imaginea companiei tale. Tot ce trebuie să faci este să ai sigla imprimată în cel mai bun mod posibil, cu culori de calitate.

Acestea sunt toate informațiile pe care ar trebui să le știi atunci te hotărăști să alegi asemenea cadouri. Acest lucru îți va face alegerea mult mai ușoară!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri