Sportiva română Larisa Iordache s-a calificat în finala de la bârnă cu a patra notă, 14.133, în urma concursului feminin de calificare la gimnastică artistică, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Larisa Iordache, care anunţase că va concura doar la bârnă din cauza durerilor de la gleznă, a acuzat accidentarea şi la aterizarea sa de la finalul exerciţiului.

Au obţinut note mai mari chinezoaicele Chenchen Guan (14,933) şi Xijing Tang (14,333), precum şi americanca Sunisa Lee (14,200). Finala de la bârnă este programată în data de 3 august, scrie Agerpres.ro.

Larisa Iordache, medaliată cu bronz cu echipa la JO din 2012, de la Londra, a ratat Jocurile de la Rio, în 2016, nefiind refăcută după o accidentare.

Maria Holbură a concurat la individual compus la Tokyo, terminând pe locul 65, cu 49.166 puncte, după 13.166 la sărituri, 11.100 la paralele (locul 80), 12.700 la bârnă (43) şi 12.200 la sol (65).

La masculin, Marian Drăgulescu a ratat calificarea în finala de la sărituri.

România a cucerit ultimele medalii olimpice la gimnastică artistică în 2012, la Londra, aur la sărituri prin Sandra Izbaşa şi bronz pe echipe la feminin.

Gimnastica artistică este sportul care a adus României cele mai multe medalii la Jocurile Olimpice, 72, dintre care 25 de aur, 21 de argint şi 26 de bronz.

Sursa foto: Gahpstv Transmision/ Facebook Larisa Iordache

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri