Parcul cu Pescariu Sports & Spa are mai multe restaurante. Toate mari, iar unele chiar foarte bune, cum ar fi Dancing Lobster. Chez Toni, un restaurant libanez foarte apreciat lipit de restaurantul portughez, s-a mutat în Floreasca în timpul pandemiei. Însă de la începutul anului niște oameni au deschis o steak house, un restaurant argentinian și sud american, în general, în locul libanezului. I-au spus Buenasado, adică „grătar bun” în spaniolă. Dar unii mai malițioși ar putea să-l traducă și ca „buna sado-masochistă”, dacă ar vrea…

Au un salon mare pe care l-au amenajat foarte interesat în stil colonial american country, cu scaune și fotolii din piele, banchete la perete, mese din lemn. Salonul continuă cu o terasă închisă pe toate părțile, cu care face corp comun vara, când se scoate peretele de sticlă dintre ele. Iar afară, chiar când intri pe aleea lungă și foarte înverzită, au o mare terasă deschisă dar acoperită. Frumoasă și aerisită, decorată cu plante și flori din plastic, alături de altele naturale. Fără ochelari, sau privită ceva mai de la distanță, arată foarte bine, oricum.

Meniul e mai diversificat și mai generalist decât mă așteptam de la cineva care se prezintă ca steak & grill restaurant. Au și paste și câteva feluri pe care nu le-am mai văzut în alte locuri. Am luat un pate de ficat de gâscă surprinzător de bun, niște paste cu carne de vită, la fel, foarte bune, dar antricotul a fost ațos, cu multă pieliță care a rămas în farfurie.

Serviciul bun, cu un om deschis și plăcut care s-a ocupat de noi, și care părea să fie și ceva șef, sau chiar unul dintre stăpâni, după cum vorbea despre acel loc. Clienți erau, dar toți în echipament de sport, venind direct de pe terenurile de tenis de alături. Doar noi doi făceam notă discordantă, eu și cu prietenul meu, grași, în costume de business.

Buenasado, grătarul bun din Parcul Studențesc, acum Pescariu Sports & Spa, e un restaurant mare, bun, așezat, bine amenajat, cu șanse să se facă cunoscut pe piața din ce în ce mai competitivă a restaurantelor bucureștene. Le doresc să aibă succes, au făcut un lucru bun.

Sursa foto: George Butunoiu/ Restocracy

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri