15 Septembrie 2021

Topul celor mai cool și unice cafenele Starbucks din toată lumea



Starbucks este unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de cafenele peste tot în lume, prinzând popularitate în ultimul an și în România. Compania are peste 32.000 de magazine în 83 de țări. Designul și stilul cafenelelor variază în funcție de tradițiile și cultura locațiilor. Iată un top al celor mai unice locații Starbucks din toată lumea, alcătuit de Business Insider.

Starbucks Kawagoe, Japonia

Magazinul a fost deschis în martie 2018. Situat la doar câțiva metri distanță de clopotnița Toki no Kane Time, simbolul orașului Kawagoe, designul magazinului îmbină perfect cultura tradițional Japoneză. În interior, cafeneaua este decorată în tonuri alb-negru și realizată din materiale specifice caselor tradiționale japoneze.

În exterior, zona de relaxare a terasei oferă mediul ideal pentru relaxare în timp ce bei cafeaua și te bucuri de frumusețea grădinii în stil japonez. Dacă vrei să guști puțin din cultura tradițională și să îți iei porția de cofeină, Starbucks-ul din Kawagoe, Japonia este locația perfectă.

Sursă foto: Starbucks


Starbucks Tianjin, China

Acest magazin Starbucks din Tianjin, China, a fost construit într-o clădire de patrimoniu veche de aproape un secol, o fostă bancă. Cafeneaua a păstrat arhitectura originală a băncii, care are o cupolă cu coloane de marmură și o fațadă renascentistă.

A fost o provocare mare pentru Starbucks de a menține arhitectura originală a clădirii, în timp ce îmbină elemente moderne, creative, care completează și dau o nouă viață spațiului. Lucrând în colaborare cu experți locali de conservare istorică, a fost nevoie de trei ani pentru a amenaja și decora acest spațiu.

Sursă foto:


Starbucks Ketchum, Idaho

Ketchum, Idaho, cunoscută pentru apropierea de locațiile principale de schi, găzduiește acestă cafenea rustică Starbucks, care a fost inspirată de stațiunile de schi din apropierea Sun Valley.

Specialitățile Starbucks din Ketchum, Idaho sunt ceaiurile și cafeaua, bere și vin, produse de patiserie coapte local, inclusiv opțiuni fără gluten, salate și sandwich panini.

Sursă foto: VisitSunnyValley


Starbucks Chicago

Situată în Chicago, această mănăstire cu cinci etaje este cea mai mare locație Starbucks din lume și include prăjirea boabelor de cafea la fața locului, un meniu de cocktailuri și un bar experiențial, unde poți gusta cafeaua.

În 1971 Starbucks s-a deschis în Piața Pike Place din Seattle și a început o călătorie care a dus cafeaua în toată lume. Cafeaua a fost deschisă în luna noiembri 2019 în Chicago.

Sursă foto: Starbucks Chiago




Citeste si