Pistolul cu bile este un accesoriu esențial atunci când vrei să practici Airsoft, după o zi stressantă la birou sau acasă. Iar atunci când o armă sau un pistol afișează designul unei arme reale care există deja, vorbim despre replică.

Sunt replici care imită armele adevărate până la cele mai mici detalii. Pentru satisfacerea dorințelor și gusturilor utilizatorilor, se pot găsi pe piață o mulțime de modele de airsoft. Din acest motiv, trebuie să ții cont de mai multe criterii în alegerea acestora.

În funcție de modul de propulsare al bilelor, trebuie să știi că există pe piață trei tipuri de pistoale cu bile: cu gaz, cu arcuri sau spring și electrice. Pentru un plus de senzații, alege pistoalele pe gaz. Dar, dacă vrei să te bucuri și de mai multă putere, alege pistoalele cu arcuri. De asemenea, modelele cu arcuri nu necesită o întreținere prea mare iar modelele electrice sunt mai robuste și mai longevive. Ține cont și de faptul că cele cu gaz au nevoie și de o întreținere mai regulată.

Puterea. În funcție de modul de propulsie la replici, puterea unui pistol airsoft bucurești, poate să ajungă până la 2 juli. Trebuie amintit faptul că puterea recomandată la airsoft trebuie să fie adaptată nivelului de protecție pentru jucători.

Pe de altă parte, puterea unei replici trebuie să corespundă și regulilor de securitate, de siguranță care sunt stabilite la începutul unei partide de joc, care trebuie să fie respectate de fiecare jucător.

Prețul. Prețul unui pistol de airsoft poate să varieze în funcție de mai mulți factori. Depinde de fabricant, de calitatea materialelor, de asamblare sau de calitatea finisajelor.

Mărimea și greutatea. Morfologia ta este un alt criteriu important de care va trebui să ții cont atunci când alegi un pistol de airsoft. Trebuie să suporți greuteate și mărimea acestuia.

Ține cont însă de faptul că nu trebuie să alegi replica cea mai greoaie sau cea mai mare. Câteva minute de încercare sau de manipulare te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Stilul tău de joc. Dacă ești un jucător mobil trebuie să alegi variantele mai compacte care vor oferi cea mai mare libertate de mișcare. Dar, dacă preferi să stai mai mult pe loc, va trebui, în schimb să alegi modele mai lungi și mai mari.

Spațiul de joc este și el important. Dacă te joci doar la interior, vei avea nevoie de un model mai scurt.

sursa foto nrg.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri