Black Friday România a debutat deja cu o mulţime de reduceri la mii de produse din foarte multe categorii. Vă puteţi bucura de reduceri la produse din categorii precum Produse Cosmetice, Produse Naturiste, Cărţi, Fashion sau Consumabile Medicale şi Saloane.

Când a avut loc primul Black Friday

Black Friday este o sărbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspândindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoştinţei, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriaşe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun. În România, acest fenomen a fost denumit Vinerea Neagră.

Black Friday îşi are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienţii lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a câştigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Black Friday România se bazează tot pe fidelizarea clienţilor existenţi, în principiu, însă îşi doresc şi atragerea de noi clienţi.

Primul Black Friday în România

Black Friday s-a făcut cunoscut şi în România în anul 2011. Numărul românilor care au auzit de evenimentul anului în comerţul românesc ajunsese, în 2015, la un procent de 71% în rândul persoanelor din eşantionul evaluat. Conform unei evaluări, cei mai fideli clienţi ai Black Friday ar fi barbaţii şi tinerii între 24 şi 34 de ani. Însă, în ceea ce priveşte site-urile de cosmetice am spune ca femeile sunt cele care cumpără cel mai frecvent.

La primul Black Friday România mediul online a fost blocat, acest eveniment fiind unul dintre principalele momente în care cumpărăturile online au cunoscut cu adevărat notorietatea.

Pentru comenzi de peste 200 lei primeşti cadou un şampon

Dacă alegi să faci cumpărături cu produse din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling sau Vopsea de păr şi Oxidant, vei primi cadou un şampon de păr de la un cunoscut brand de cosmetice.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primeşti cadou un şampon Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei.

Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 350 lei, primeşti cadou un şampon Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Black Friday România - perioada din an cea mai aşteptată

Black Friday România este deja un fenomen anul, aşteptat de către toţi clienţii, deoarece îşi pot achiziţiona produse la preţuri imbatabile. Magazinele online se pregătesc cu luni bune înainte pentru acest eveniment, pentru a satisface nevoile tuturor oamenilor.

Black Friday România se desfăşoară cu preponderenţă în mediul online, însă a fost adoptat şi de o parte dintre magazine fizice.

Este adevărat că Black Friday România a prins notorietate în ultimii ani, iar oamenii sunt foarte activi în această perioadă. Îşi cumpără produse pe care le trec pe listă tot anul, iar de Black Friday România este momentul ideal.

Preţurile sunt vizibil mai mici, iar asta nu are cum să nu te bucure!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri