Barazza nu este doar o marcă de aparate electrocasnice ci, înainte de toate, este numele de familie al unor antreprenori italieni care au dat viață unei realități care, în acest domeniu, este sinonim cu echipamente premium și concepție avansată.

Colecția de electrocasnice Barazza lansata de TechStore este rezultatul unui angajament care durează de mai bine de 50 de ani și care își găsește rădăcinile în terenuri comerciale fertile, pe care, timp de mai multe decenii, compania a fost în măsură să furnizeze o veritabilă cultură a electrocasnicelor.

Astfel, dacă decizi să achiziționezi o plită Barazza, cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Asta deoarece colecția de plite Barazza răspunde așteptărilor și nevoilor consumatorului exigent, atent la tendințe și la avansările tehnologice. Barazza crează electrocasnice exclusive și inovația stilului merge mână în mână cu capacitatea de a furniza răspunsuri tehnologice de vârf, pliate pe nevoile cotidiene ale consumatorului, concepute pentru un consumator din ce în ce mai atent la schimbări.

O atenție deosebită este acordată ergonomiei produselor în timpul fazei de concepere, astfel încât să garanteze o funcționalitate maximă în bucătărie.

Ergonomie, economie de energie și siguranță în bucătărie, acestea reprezintă conceptele suplimentare care contribuie la întregirea acestui ansamblu și au menirea de a asigura un confort concret și durabil. Ansamblul proceselor de producție este mai apoi susținut de sisteme tehnologice de vârf care sunt decisive în cadrul rezultatului final: crearea unor produse ergonomice, cu norme de calitate ridicate și performanțe ridicate. Hote cu un design inovator, cuptoare cu tehnologie de ultimă generație, colecțiile Barazza sunt avangardiste și performante.

Creativitatea este sursa de inspirație a companiei Barazza. Colecțiile Barazza iau naștere dintr-o muncă îndelungată, scrupuloasă de căutare în primul și în primul rând, mai apoi de dezvoltare care își găsesc cartierul general în laboratorul intern al companiei, inima inovației tehnologice cu alte cuvinte.

Aici iau naștere ideile și proiectele cele mai ambițioase de amenajare modernă pentru bucătării, suportate de sisteme tehnologice avangardiste, determinante pentru rezultatul pe care dorim să îl obținem: crearea unor produse ergonomice, la cele mai ridicate standarde. Mereu la înălțimea ambițiilor și dincolo de așteptările clientului.

Obiectivul Barazza este acela de a le oferi clienților electrocasnice cu design avansat (plite, cuptoare, hote), concepute pentru bucătăriile moderne, în stil industrial și nu numai.

Aventura Barazza a început în anul 1968 la Santa Lucia di Pave, în zona Inox Valley, o realitate prezentă și activă care cuprinde producția, birourile, laboratorul de cercetare și dezvoltare, un showrrom amplu și zona dedicată evenimentelor de show cooking.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri