Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, a anunțat că a început acțiunea de montare a luminițelor de Crăciun în Capitală. Totodată, acesta a transmis, în cadrul unei conferințe de presă, că târgul de Crăciun din Piața Universității va avea loc anul acesta.

”Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției, urmând să le instalăm pe toate până la sfârșitul lui noiembrie”, a precizat Dan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Primarul a menționat faptul că vor fi folosite luminițele care există deja la Primărie, totul limitându-se la un milion de lei, potrivit mesajului acestuia.

Vezi și: Târgul de Crăciun de la Sibiu va avea loc,dar vor intra doar cei cu certificat (wall-street.ro)

”Vom folosi decorațiunile pe care le avem deja și ne vom limita la ornamente pentru zona centrală a orașului. O operațiune pentru care în trecut Primăria Generală plătea 9 milioane de lei se va face în acest an cu doar 1 milion de lei”, a adăugat acesta.

Nicușor Dan transmite că vor mai exista și alte ”surprize” de sărbători, dar cu implicarea mai puternică a agenților economici privați.

Acesta a dezvăluit, în cadrul unei conferințe de presă, că Târgul de Crăciun din Piața Universității va avea loc anul acesta, însă cu cheltuială minimă din partea Primăriei. Sumele pe care administrația locală ar trebui să le achite vor veni din închirieri ale operatorilor privați.

Sursa foto: Nicușor Dan/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri